Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

usb wifi klíč za pts spěcha

xzibit

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

omg co s tim porad delate,vzdyt to je tak desne easy-akorat sou lidi liny a jediny co umej rict je ze jim to nejde a pak akorat chtej pomoc pres icq a pritom se do toho tutorialu ani nepodivali,ani nezkusej to co jim nekdo rekne at udelaj:roll: co je tak tezkyho na tom dat do compa s netem usb wifi klic,nastavit sdileni netu,pak dat v utilite AP mod a nastavit zabezpeceni(WPA to je logicarna) no a pak uz se jen pripojit...furt to nefaka?no tak nastavim vsechno na automatiku-jak v PSP tak PC a zdar...proste problem neni v hardwaru ale ve vasem mozku a vasi lenosti:roll::dozey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
omg co s tim porad delate,vzdyt to je tak desne easy-akorat sou lidi liny a jediny co umej rict je ze jim to nejde a pak akorat chtej pomoc pres icq a pritom se do toho tutorialu ani nepodivali,ani nezkusej to co jim nekdo rekne at udelaj:roll: co je tak tezkyho na tom dat do compa s netem usb wifi klic,nastavit sdileni netu,pak dat v utilite AP mod a nastavit zabezpeceni(WPA to je logicarna) no a pak uz se jen pripojit...furt to nefaka?no tak nastavim vsechno na automatiku-jak v PSP tak PC a zdar...proste problem neni v hardwaru ale ve vasem mozku a vasi lenosti:roll::dozey:

Zdar, málem bys mě přesvědčil, ale mám taky klíč a taky jsem ho nemohl zprovoznit, vlastně ani teď nejde, totiž mě to přestalo bavit. Nevím taky co s tím: AP mód sdílení zabezpečení jsem nastavil a nic.... Přečetl jsem toho tady na foru hodně a stejně se to nefunguje, chtělo by to nějaký nový návod v tutoriálech, pokud možno pro ADSL/Wifi klíč(XP SP2-je snad samozřejmostí), že děkuju.

Odkaz ke komentáři

• 0
nj ale v pc je prakticky jedno co máš za připojení on jen rozdává konektivitu co dostaneš do pc :)

No už to na ten AP mod funguje jen to hlásí že síť nepřiřadila tomu klíči IP takže se to nepřipojí ale stejně nevím nemělo by jít nastavit že si ten klíč vezme IP stejnou jak má sítové připojení? Nevím proč by ten krám měl mít svoji IP.

Odkaz ke komentáři

• 0

Každej krám co komunikuje pomocí TCP/IP protokolu musí mít svojí IP adresu. Nicméně pokud ti síťové připojení nepřidělilo IP adresu nemáš zapnutý DHCP server. Jsou dvě možnosti buď si projet znovu návod a zjistit jak spustit na widlích DHCP, nebo tu IP nastavit růčo.

Odkaz ke komentáři

• 0

hmh,mit kameru tak uz bych natocil jak se to ma delat ale nemam ani kameru,ani router a net neni muj ale souseda/sousedky proste nekoho :D

Asi bude nejlepsi kdyz nekdo natoci postup jak nastavit:router,klicenku....

a taky me napadlo,ale asi je to blbost ale mozna ze by to mohlo ovlivnit-hamachi-mozna ze kdyz je zapnuty tak to nejak podelava funkcnost LAN(coz se tyka jak routeru tak usb klicenky) ale nevim,je to jenom muj odhad:cheesygrin:

takze kdokoliv,kdo ma kameru,natoci to a bude u toho povidat nebo aspon titulky bude drsnak,pac ty lidi sou proste lamy a nebo proste nepochopej nic z textu(prece jenom vizualne se chape lip,ze?:-) )

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu