HARIBO Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 podle tohohle návodu jsem to dokázal, koukněte se stojí to za to funguje na 3.90 m33 můžu jen doporučit pecka!!!!!! http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007080002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 cheta na gta jsou uz pekne dlouho...a hrat s cheatama je sracovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 úžasný...:dozey::lol:ne delam si srandu...tak tu napis zkusenosti atd pro nekoho kdo newi atd;) No a taky to jde bez programu kdyby ho nekdo nechtel;):D Mam doc plnej kodu do PSP na GTA_LCS tak kdyz budete chtit tak to sem napisu;):D Zkuste treba L - L - < - L - L - > - čtverec - kolečko Je to tank Rhino;):D:bash::psp: EDIT:samozrejme ze je hra lepsi bez cheatu ae ja sem ji uz dohral takze nekdy je dobry si "užít" treba prave s Rhinem a trochu se "projet":roll: po meste:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 udelej si chat deviaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 tady v tom cheateru jsou slabé cheaty jsou super cheaty dělané přímo jen pro GTA a to je teprv mazec udělat kolem sebe tornádo a brát vše kolem sebe do něj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 tady v tom cheateru jsou slabé cheaty jsou super cheaty dělané přímo jen pro GTA a to je teprv mazec udělat kolem sebe tornádo a brát vše kolem sebe do něj ... Tornado?:lol: to asi neni v PSP cheat device ze :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Tornado?:lol: to asi neni v PSP cheat device ze :lol: jj mělo by to být v cheat device pokud to nebyl ještě jiný ale myslim že jo už si to moc nepomatuju hrál jsem to bůch ví kdy no hned jak to vyšlo:) a na qjnetu na to byl hned 1 cheater pokud si v cheat device můžeš přitáhnout lidi k sobě a hned z místa je zabít tak je to vtom a pokud ne tak to byl jiný nebo když tam máš že je jen označíš jako když je chceš zmlátit a oni jsou hned mrtví tak to byl on:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 jj mělo by to být v cheat device pokud to nebyl ještě jiný ale myslim že jo už si to moc nepomatuju hrál jsem to bůch ví kdy no hned jak to vyšlo:) a na qjnetu na to byl hned 1 cheater pokud si v cheat device můžeš přitáhnout lidi k sobě a hned z místa je zabít tak je to vtom a pokud ne tak to byl jiný nebo když tam máš že je jen označíš jako když je chceš zmlátit a oni jsou hned mrtví tak to byl on:) Tohle v cheat device nebylo no nic jdu hledat ten cheat tornado mne zajima :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Tohle v cheat device nebylo no nic jdu hledat ten cheat tornado mne zajima :D:D Muzes za mne psa ve skole DIKTATY ? ..ja vzdy dostanu 3-5 :) , jinak cheaty sou pekna zabava ,ale delat s nimi mise je na nic , spis by mne zajimali ty cheaty na GoW - ..."CodeBreaker", "GameShark", "Xploder" na ostatních platformách. Tato revize přidává podporu pro nové typy kódů nalezených ve hrách jako např.: God of War. Dále byl znovu přepracován db downloader pro zvýšení kompatibility a bylo také opraveno několik chyb. Aktivace, vyh... ..Takze myslim ze pokud nejste tak zdatni ve hrach tak vam cheaty pomuzou a tomu kdo hru dohraje muzou byt peknou zabavou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Jsem pro cheaty.Ale jen když už má člověk hru dohranou.A chce se jen tak bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.