xDante1986 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 bude doplněno o Materie, DMW, statusy, mise, předmětya možná pár dalších věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Jen malickost... Uplne na zacatku hry kdyz dostavas prvni predmet ze Supply Potu, pokud zmacknes krizek znovu, Kunsel rekne, ze uz nic nedostanes a at nejsi greedy. ^^ Pokud to ale udelas 20x za sebou, tak se vzda a dostanes od nej Cursed Ring. Dobre pro toho, koho stve DMW. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 to vím ale tohle je návod ne speciality, ty teprve přijdou takže nebuď hrrrr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 OK, OK. ^^ Jen kdybys nevedel. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 nevi někdo jakej je kod na trezor v Nibelhemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Pri kazdom hrani je iny. Holt na to musis dojst sam (chatbox :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 asi to bude souviset ten kod s těma kličovima dirkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 To sem pisat nemusis aj tak to za chvilu dobri modi zmazu jako spam :) Rozmyslaj v hlave. Ale ano suvisi to s tym ale konec OT. Tam pri tom safe mas napovedu: pise sa tam vlastne ze jedno cislo je pocet dynovych hlav , dalsie povet stoliciek , dalsie pocet knih mimo police (rataju sa aj tie co su hore na polici) a potom pocet jablk a konzerv dokopy A kazde to cislo je len v jednej miestnosti kde sa pozeras klucovou dierkou. Dynove hlavy su na spodnom poschodi v pravo (pohlad ked tam dojdes z vonka) a stolicky su dole vlavo. Knihy su na poschodi vpravo a ostatne vies :D Len uz neviem jak isli tie cisla za sebou to uz je poradie podla toho listka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 souvisi to s klicovejma dirkama je to pocet jinak polozenych knih knih (knowlage...) pocet dynovych monster (...faces) pocet jablek+konzerv (tasty...) pocet zidli (resting...) mozna jsem sprehazel poradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 první kod je počet knih který nejsou v knihovně (ale např na ní apod),je to myslim druhé patro,druhej kod je počet lýtajících hlav v přízemí (funny face se myslim jmenují),třetí je počet jablek a plechovek v jedný místností myslim že v přízemí a čtvrtý je počet židlí,mám pocit že opět v přízemí,všechny 4 musíš zjistit přes klíčovou dírku u jednotlivých dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 good, good, alespoň vím, že jsem v půlce hry :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 budu přidávat mise, chcete zatím část nebo až komplet? hodím to teda komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somoza Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 tahle hra je strašně super...nejlepší co sem kdy hrál, jen mně štve ten finální genesis... za boha se mi to nemlže povést, ani když mám 99x ether a potion... nějakou speciální fintu byste mi nemohli poradit?? já na ně používám firaga ale to strašně žere MP a lehce se to vyplácá... navíc si to střílí kam chce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 PROSÍÍÍM:bash::bash::bash:!!!!Mám obrovskej problém!!!!Od dob kdy jedu na CFku tak se mi PSP pravidelně v intervalech seká, ale už jsem si zvykl. Jenže teď když jsem hrál FF:cc se mi sekl přesně ve chvíly ukládání hry...při pokusu o load mi PSP jen suše oznámí NO DATA (GRRRrrrrr...). Tak jsem se Vás chtěl zeptat!!!Nemáte někdo pozici zhruba když Sephiroth vypálí Nibelheim??? Prosím MOC MOC!!! Budu Vás Strašně MILOVAT a po večerech se modlit k vaší fotce, když mi jí pošlete i s pozicí!!!POMOCTE!!!!Kdyžtak díky....tedy...kdyžtak sbohem....:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 PROSÍÍÍM:bash::bash::bash:!!!!Mám obrovskej problém!!!!Od dob kdy jedu na CFku tak se mi PSP pravidelně v intervalech seká, ale už jsem si zvykl. Jenže teď když jsem hrál FF:cc se mi sekl přesně ve chvíly ukládání hry...při pokusu o load mi PSP jen suše oznámí NO DATA (GRRRrrrrr...). Tak jsem se Vás chtěl zeptat!!!Nemáte někdo pozici zhruba když Sephiroth vypálí Nibelheim??? Prosím MOC MOC!!! Budu Vás Strašně MILOVAT a po večerech se modlit k vaší fotce, když mi jí pošlete i s pozicí!!!POMOCTE!!!!Kdyžtak díky....tedy...kdyžtak sbohem....:cry::cry::cry: Znova nahrát cf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 to nepomáhá...dělá mi to už někdy od 3.60 M33, nebo něják tak a nahráváním novejch a novejch CFek se nic nemění....nehledě na to že mi to tu pozici stejně nevrátí (kuwa a hrál jsem to tak poctivě:-c)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pako6 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Neviete mi poradit ako sa zvišuje level už to hram 5hod a mám stale lv6:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 lvl se zvysuje nahodne podle toho co ti naskoci na dmw. pokud chces levelovat je lepsi chodit na tezsi soupere,protoze kdyz kazdyho zabijes na 1 ranu,tak se ti dmw ani poradne neprotoci a mas conflict resolved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 tahle hra je strašně super...nejlepší co sem kdy hrál, jen mně štve ten finální genesis... za boha se mi to nemlže povést, ani když mám 99x ether a potion... nějakou speciální fintu byste mi nemohli poradit?? já na ně používám firaga ale to strašně žere MP a lehce se to vyplácá... navíc si to střílí kam chce :( pouzivej Osmose <> jemu to ubere MP a tobe to MP prida a muzes v klidu dal kouzlit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 ja proste jenom rezal do materie v tom meci...vzdycky kolem me stali ty klony,tak jsem to resil assault twisterem+ a a skapli, tak 2-3 rany vital slashem za 9999 dmg to jistily. MP jsem pouzival jenom na leceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 tahle hra je strašně super...nejlepší co sem kdy hrál, jen mně štve ten finální genesis... za boha se mi to nemlže povést, ani když mám 99x ether a potion... nějakou speciální fintu byste mi nemohli poradit?? já na ně používám firaga ale to strašně žere MP a lehce se to vyplácá... navíc si to střílí kam chce :( strili to hlavne na cil (modrej zamerovac) kdyz je jen jeden a nehejbe se tak dokonce vsechny 3 firebally. mozna mas malej lvl nebo mana pool. a nebo strilis kdyz je nezranitelnej. on vzdy zastrice mec vypusti monstra. ty mas zabit a pak jen rubes mec. kdyz ho vytahne tak se vyhealuj/manu pokud potreba a uhni jeho range kouzlu. staci jen bezet skrz mapou. a pak znova. pokud mas problem s manou coz s 99ethery mi prijde silene... tak zkus behat aby ti padlo no mp cost :) jestli myslis ale toho releho genesise co je po tom velkem/avataru tak holt musis bud sazet na utoky mecem nebo zkus thundagu. na rychle nepratele je o neco presnejsi a rychlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somoza Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 jj avatara už zmáknu v pohodě...teď mi ale děla zase problémy normální Genesis... sakra dal mi apokalipsu a než sem jí se zbytkem ( 100 HP ) stačil vyhealovat, dal mi dancing swordem a kaput :D ... zrovna teďko.... jinak, myslíte si že lvl 34 je malej na něj??? p.s.: nehraju mise :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 já už mám level 76, damage 99999, HP asi 60000, MP a AP nic moc, ale proč taky mám předmět co mi neubírá při kouzlení a používání technik ani AP ani MP, takže somu a ethery nepoužívám :) a pak jsem ještě immuní vůči všem neduhám jako death, poison, stop, stun, silence atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 jj avatara už zmáknu v pohodě...teď mi ale děla zase problémy normální Genesis... sakra dal mi apokalipsu a než sem jí se zbytkem ( 100 HP ) stačil vyhealovat, dal mi dancing swordem a kaput :D ... zrovna teďko.... jinak, myslíte si že lvl 34 je malej na něj??? p.s.: nehraju mise :-) na 34 se urcite da. ale chce to mit spravne itemy, hlavne nejakej hp boost. ja ho tusim poprve dal na 39. do krateru jsem dorazil nejak na 35. nez jsem ho nasel tak 4 lvly. na story staci mit dost hp a pripravenej heal. a pak jen rubat nebo hazet kouzla. este muzes zkusit item na vitality nebo wall materii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 potreboval bych poradit nebo spis se zeptat sem ted nejak v tech laznich a zabijim toho grifona a on tam furt hazi kouzlo Drain to je jak mi vysava HP tak jestli se tomu de nejak branit... on to pouziva furt za sebou tak se healuju a pak mi dojde mana:) diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.