MaDe7000 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Zdravím, chtěl bych se zeptat v čem můžu mít problém při propojení psp a tv. Mám psp slim s 3.71 M33-2 a jakmile ho propojím s tv nebo lcd tak mi jede zvuk ale video ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 92speedx92 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 mozna to bude tim ze kdyz to psp propobednou musis zmacknout a drzet ten cudlik na display , myslim si to pac uz sem to nekde videl ale nwm tak to zkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 A taky jeste zkus nejaky nastaveni a mozna mas spatnej kabel...takze jestli ti tohlencto delalo i predtim tak je nejspis problem v nastaveni:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 No pokud to pripojis do TV tak ono se to na te tv samo od sebe nezobrazi :D Musis jit do setings -- conect display setings a tam to zapnout , a nebo jednodussi zpusob podrzet dlouze tlacitko display na psp :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 zaléží na tom jaký máš kabel ja mam s třema kolikama a přes ten nejedou akorat hry.musiš mit s pěti cinchema a progressive scan v telce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaDe7000 Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 No pokud to pripojis do TV tak ono se to na te tv samo od sebe nezobrazi :D Musis jit do setings -- conect display setings a tam to zapnout , a nebo jednodussi zpusob podrzet dlouze tlacitko display na psp :D No když jsem v menu tak mi to na te bedne jede, akorát když chci spustit hru tak nic, na psp jede ale když přepnu na tv tak mi jede jenom zvuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 No když jsem v menu tak mi to na te bedne jede, akorát když chci spustit hru tak nic, na psp jede ale když přepnu na tv tak mi jede jenom zvuk jaky maš kabel a TV?bez progresive scan ti to nepojede.a musiš mit kabel s pěti cinchema už sem to tu psal.jinak ti hry nepojedou.ja to mam taky a když se podivaš dozadfu na obal tak je tam napsane co jede a co ne.no vlastně ti pojedou filmy fotky atd ale hry NEEEEEE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MaDe7000
Zdravím, chtěl bych se zeptat v čem můžu mít problém při propojení psp a tv. Mám psp slim s 3.71 M33-2 a jakmile ho propojím s tv nebo lcd tak mi jede zvuk ale video ne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts