Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vlnky pres Wallpaper !

chytil123

Recommended Posts

no, dobre, sice ten EN je skvelej.. ale jednoduchej preklad..

Nejdriv aby se to ujasnilo - jak se pripojit k flash0?

Podrzte tlacitko na vypinani, az se PSP uplne vypne, pockejte, pak PSP znova spustte a pritom drzte R dokud se nedostanete do recovery menu (jde jen u custom firmware, je to cerveno cerne menu, nebo modro bile menu) - tam dejte Advanced -> toogle USB (flash0) a pripojte USB kabel k PC - jste pripojeni na flash0..

1) Zalohujte si puvodni soubor s pozadim -> pripojte se k flash0 a z vsh/resource zkopirujte nekam na disk soubor 01-12.bmp

2) sezente si nejakej obrazek kterej chcete pouzit jako pozadi, zmensete ho na 250x142 px

3) ulozte ho jako 01-12.bmp do flash0 do vsh/resource, misto puvodniho souboru

4) po spusteni, muze byt pozadi zdeformovane apd.. proto jdete do System Settings -> Theme -> Color -> zde vyberte prvni barvu pod "Monthly" - mela by ukazovat vase pozadi

5) restartujte PSP & uzivejte si wallpaperu s vlnkou...

====

Nenesu zadnou zodpovednost za pripadnou vasi chybu pri tomto postupu a naslednem SW poskozeni PSP..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

Dal jsem si tam podle navodu wallpaper a zmizely mi ruzny ikony. treba v celym Network tam chybi ikony.

EDIT2// vše je OK. Vratil jsem tam ten původní a všiml si, že je tam rozlišení toho obrázku 60 x 34. Tak jsem to provedl a funguje to.

EDIT3// no tak jsem zkusil dát tam obrázek v plným rozlišení 480 x 272 a při úvodním SonyComputer Entertainment se mi to mírně sekne a ikony tam nemám žádný. :cry: Chjo nevíte co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 years later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu