chytil123 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Caute,nekde jsem videl ze mel borec lechce videt vlnky pres wallpaper ! Mel tam podmorskou hladinu a vypadalo to fakt dobre. Nevi nekdo jak se to dela ?:psp:tHx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Jo pred chvili sem o tom cet zdroj: consolespot.net URL: http://www.consolespot.net/forums/showthread.php?t=5234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 super diky :) vzdycky me to zajimalo - a dokonce jsem o tom cetl ze jednoduse staci upravit wall soubor, ale nikdy jsem se neodhodlal k tomu to udelat, tak snad ted :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 anonym:jestli to budes delat mohl by si pak udelat nejakej dobrej TUT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ste objevily ameriku.. tohle jde od doby co jdou v XMB zmenit ikonky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 MOhl bys sem napsat jednoduchej navod ? PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Ja myslim ze ten aglickej staci......ta anglictina je v nem uplne primitivni, lae klidne to nekdo prelozte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 no, dobre, sice ten EN je skvelej.. ale jednoduchej preklad.. Nejdriv aby se to ujasnilo - jak se pripojit k flash0? Podrzte tlacitko na vypinani, az se PSP uplne vypne, pockejte, pak PSP znova spustte a pritom drzte R dokud se nedostanete do recovery menu (jde jen u custom firmware, je to cerveno cerne menu, nebo modro bile menu) - tam dejte Advanced -> toogle USB (flash0) a pripojte USB kabel k PC - jste pripojeni na flash0.. 1) Zalohujte si puvodni soubor s pozadim -> pripojte se k flash0 a z vsh/resource zkopirujte nekam na disk soubor 01-12.bmp 2) sezente si nejakej obrazek kterej chcete pouzit jako pozadi, zmensete ho na 250x142 px 3) ulozte ho jako 01-12.bmp do flash0 do vsh/resource, misto puvodniho souboru 4) po spusteni, muze byt pozadi zdeformovane apd.. proto jdete do System Settings -> Theme -> Color -> zde vyberte prvni barvu pod "Monthly" - mela by ukazovat vase pozadi 5) restartujte PSP & uzivejte si wallpaperu s vlnkou... ==== Nenesu zadnou zodpovednost za pripadnou vasi chybu pri tomto postupu a naslednem SW poskozeni PSP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 jak rika gamees... je to vic jak rok stara zalezitost.. pokud si dobre vzpominam, tak to pozadi mohlo bejt v plnym rozliseni 480x272 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ja wim je to stary...ale dneska sem na to nahodou narazil a zrovna tenhle prispevek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Na nic,nejde mi to :( Ozvete se mi prooosim na icq 326-604-708 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 tu ide o to tam napchat plne rozlisenie.. 250x142 ktore sa rozostru na displeji je onicom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polopate Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Dal jsem si tam podle navodu wallpaper a zmizely mi ruzny ikony. treba v celym Network tam chybi ikony. EDIT2// vše je OK. Vratil jsem tam ten původní a všiml si, že je tam rozlišení toho obrázku 60 x 34. Tak jsem to provedl a funguje to. EDIT3// no tak jsem zkusil dát tam obrázek v plným rozlišení 480 x 272 a při úvodním SonyComputer Entertainment se mi to mírně sekne a ikony tam nemám žádný. :cry: Chjo nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 míval jsem v rozlišení 480x272 ale taky musíš mít i jiné ikonky(ted nevím ale jaký...více barev asi...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Takže funguje to ? :D ještě tu nikdo nepostl nic o tom ,že by to rozjel ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 15.05.2008 19:57 ? říká ti to něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 A pojede to i na 6.20 pro-b5 perma? nespusobi mi to brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Pokud máš psp řady 3000 nebo pspgo nebo psp 2000s deskou ta-088v3 tam máš brick jistý. (Pokud nemám pravdu tak mě opravte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Jo, a navíc je daleko jednoduší si nainstalovat theme který už ty vlnky obsahuje , ne ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 ok dík. jsem to chtěl jenom skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.