gigamaster007 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ahoj mam velkej problem. Když zapnu psp tak chvilku běží a pak se znišehonic vypne. Nevíte čim to může být ??? baterku mam nabytou a skoušel sem to i když je to zapojený v zásuvce takže vůbec nevim pls poradte někdo.:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Vyndej kartu ..skus zapnout , ..de? ..pokud jo tak smaz pluingi z karty - nejdriv je v rencovery vipni.. pokud ne skus jit do rencovery a deaktivovat pluingi ..napis ..poradim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 taky se mi to stalo bylo to pluginama a když nejde spustit ani recovery menu asi bude muset na řadu pandora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gigamaster007 Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 pamětovku tam nemám mam 2.80 neni tak custom firmware fakt už vůbec nevim sem v koncích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 taky se mi to stalo bylo to pluginama a když nejde spustit ani recovery menu asi bude muset na řadu pandora Moc ukvapene , nejdrive vyndej kartu .. pak deaktivuj pluingi .. pak napis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Odkud si ? ..pokud z Usti znam Flashera.. rovnou by ti tam hodil CF ..pokud se ti to stalo pri updatu tak je flash v prcicich .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gigamaster007 Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 sorry ale nevim jak se ty pluginy deaktivujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 sorry ale nevim jak se ty pluginy deaktivujou Pokud nemas CF tak nijak ...a odkud si ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gigamaster007 Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 já sem z Benešova update nebyl jednou sem ho prostě zapnul a ex někdy vydrží zaplí i 5 minut a někdy třeba jenom 20 vteřin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Hmm myslim ze sis ho dodelal .. skus si najit flashera na mape ..kdyz chvili pockas dam ti odkaz ,.. flash stoji zhruba 200kc a budes tam mit bud origo ci CF ( CF je best) nedelej si s tim starosti je to jen vec :) .. nekde bude problem a jak uz zde bylo receno myslim ze to Vyresi flash ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gigamaster007 Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ok díky moc si my pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ok díky moc si my pomohl Google mape flasheru z CR/SK tady to je .. pokud budes mit nejaky problem tak mne muzes kontaktovat na icq ci pres PM ,.. :) , neni zac .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gigamaster007 Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ach jo pořád nic..... je to na hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ach jo pořád nic..... je to na hovno Kasli na to zajed do prahy nech si hodit cf a mas to ..kvuli obycejny veci nema duvod se trapit.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Kasli na to zajed do prahy nech si hodit cf a mas to ..kvuli obycejny veci nema duvod se trapit.. :) tohle mi nepříjde jako obyčejná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 tohle mi nepříjde jako obyčejná věc Paneboze co to je protebe SPASA ? Podle mne kdyz se nekomu neco stane s PSP nema cenu si za to davat vinu a tak je lepsi si rict ze to nic neni a podivat se na vec optimisticky ..ale pokud si pesimista takk te chapu ..a nemuzes to resit pres PM ci ICQ ? ..PANEBOZE LIDI PISTE MI UZ NA ICQ CI PM A NESPAMUJTE ..pls :) diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gigamaster007
ahoj mam velkej problem. Když zapnu psp tak chvilku běží a pak se znišehonic vypne. Nevíte čim to může být ???
baterku mam nabytou a skoušel sem to i když je to zapojený v zásuvce takže vůbec nevim pls poradte někdo.:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts