DeepThroat Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Plánuji koupit flashlý Xbox,budu se pak moci vytvořit účet na Live a stahovat třeba dema atd.? A pokud si koupím originální hru a budu chtít hrát online,čeká mně ban?nebo zde mrdkasoft vychází z firmwaru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 jo,s origoškou a nejnovějším fw bych se nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Taky bych se rád zeptal na jednu otázku:D..... nevíte někdo jestli něak jde aktivovat gold účet aniž bych si musel koupit tu kartu na které je je ten kód????:cheesygrin: já vím asi blbá otázka ale za zeptání člověk nic nedá:cheesygrin:předem dík za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 jedině založit si novej profil a snim se znova registrovat abys dostal další měsíc zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 jo to jde tusim jen 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Mohli by jste mi prosím někdo napsat adresu kterou mám zadat při registraci byl bych vám moc vděčný dík:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeepThroat Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Nějakou anglickou. Viz postup zde http://www.zive.cz/Tyden-s-OXM/Navod-jak-zprovoznit-sluzbu-Xbox-Live/sc-110-sr-1-a-140958/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 jj moc diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DeepThroat
Plánuji koupit flashlý Xbox,budu se pak moci vytvořit účet na Live a stahovat třeba dema atd.?
A pokud si koupím originální hru a budu chtít hrát online,čeká mně ban?nebo zde mrdkasoft vychází z firmwaru?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts