DeepThroat Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 Plánuji koupit flashlý Xbox,budu se pak moci vytvořit účet na Live a stahovat třeba dema atd.? A pokud si koupím originální hru a budu chtít hrát online,čeká mně ban?nebo zde mrdkasoft vychází z firmwaru?
0 LukDM Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 jo,s origoškou a nejnovějším fw bych se nebál
0 Vlco Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 Taky bych se rád zeptal na jednu otázku:D..... nevíte někdo jestli něak jde aktivovat gold účet aniž bych si musel koupit tu kartu na které je je ten kód????:cheesygrin: já vím asi blbá otázka ale za zeptání člověk nic nedá:cheesygrin:předem dík za odpovědi
0 LukDM Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 jedině založit si novej profil a snim se znova registrovat abys dostal další měsíc zdarma
0 Vlco Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2008 Mohli by jste mi prosím někdo napsat adresu kterou mám zadat při registraci byl bych vám moc vděčný dík:cheesygrin:
0 DeepThroat Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 31, 2008 Nějakou anglickou. Viz postup zde http://www.zive.cz/Tyden-s-OXM/Navod-jak-zprovoznit-sluzbu-Xbox-Live/sc-110-sr-1-a-140958/default.aspx
Otázka
DeepThroat
Plánuji koupit flashlý Xbox,budu se pak moci vytvořit účet na Live a stahovat třeba dema atd.?
A pokud si koupím originální hru a budu chtít hrát online,čeká mně ban?nebo zde mrdkasoft vychází z firmwaru?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts