xploded Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Čauwes.Chci si pořídit tuto hru.Mužete mi napsat jestli je dobrá.Někdo kdo s ní má zkušenosti.Díky.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 poměrně dobrá hra ale jestli chceš auta radši flat outy podel mně to carbon nemám moc změn kdo má rád tyto hry tak si jí koupit může ale je to jako na pc jen horší grafika tunning není špatný ale doporučuju radši flat out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Obě hry jsou podle mě nic moc, navíc flatouti se (aspoň mě) hrozně cukají i na 333MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Co To Je Za Blbost Aby Se Ti Sekaly:d Tak To Bude Asin Kartou Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 NFS-Carbon na PSP nezklamalo určitě lepší než ProStreet a další pařby...Určitě skvělá volba ale proč si tam nehodiš CFW a nestahneš tady na forku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Hmm radsi si tam hod NFS Und. 2 nebo Flatouty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Čauwes.Chci si pořídit tuto hru.Mužete mi napsat jestli je dobrá.Někdo kdo s ní má zkušenosti.Díky.:) mam s ni skusenosti a je celkem dobra lepsi nez flatout tuningu tam je taky dost urcite lepsi nez prostreet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Dík moc.Tolik odpovědí jsem ani nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Já bych si to stáhl klidně na kartu.Ale lepší jsou umd disky.Když chceš hrat multiplayer a podobně.A nechci porušit záruční podmínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 A co hra Medal of Honor nebo:TOMB RAIDER ANNIVERSARY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 NFS CARBON docela slusna zavodni hra,herni sountrack je spickovy, Prostreet jsem cetl ze je to jeste horsi jak Carbon....jestli mas rad zavody tak bych do toho sel... Btw: PATAPON JE SNAD NEJLEPSI HRA CO HRAJI :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 MOH mam demo je to docela dobry a ANNIVERSARY nevim hral jsem legend EDIT: Carbon je uz taky levnejsi pokud tedy chces UMD tak stoji 699,- v JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Já jsem ho sehnal za 648kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 hehe carbon bych si nikdy nekoupil kdyz chces auta kup si juiced 2 hot import nights to mam taky na UMD a fakt super hra(hlavne po graficke strance) jinam MOH1 a na 1.miste je u me SEGA rally neznam lepsi hru ale ta cena UMD na prd proto ma customa..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 je to dobra hra, jedina nevyhoda, je ze je hrozne rychle dohrana (zhruba 5 hodin, kdyz si vsechno chces dat na max...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Driver: juiced rekni mi porad to ma zvuk jak kdyz bzuci mouchy nebo se uz polepsili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Tak po přečtení té Vaší kladné kritiky nevím, co řeknete na mou... Tuhle hru mám 2 dny, ti 2 z Crew team jsou už na 3 lvl (200) a že by byli nějak lepší, se mi vůbec nezdá. Inteligence tady těch 2 je snad menší jak... :roll: Nemůžu stále pochopit, že je pro tu hru normální, že jedete, dáte trojúhelník aby vytvořil ten vzduchový vír a ten kretén do Vás napere a začnete se točit a ztrácíte čas + ten 2. borec, co je "žďuchá" dokáže dokonce metr před Vámi zabrzdit a stočit to nalevo?! Demence... Navíc se mi povedlo i to, že mě borec předjel a já tak musel opakovat trasu - opravdu úchvatná hra. OST je teda, upřímně, pěkně hnusný až na pár písniček (a to se mi v NFS 2 Underground na PC mooc líbil) a free roam? Nevím, jestli je to tím, že sem tu hru dlouho nehrál, ale TAK málo cizích aut na silnicích? :roll: => Hloupost, nekupovat. Lituji, že sem si to vůbec stáhl... Obrázek, sry za kvalitu, foceno foťákem xD (jak mě předjel :roll:, kdyby to enšlo poznat, tak ten nade mnou je modrý => patří ke mně...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Mě osobně baví na psp jen burnouty dominator či legends, nic jiného u mě neobstálo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Mě osobně baví na psp jen burnouty dominator či legends, nic jiného u mě neobstálo :) Wow,to mě taky teď baví :D Btw O:-) Novější je Dominator? Je lepší? Mám jen Legends :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojda Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 No nevim v proc se vam ty Pro Streety tak nelibi. Me se celkem libi. Pekny auta a lokace. Soundtrack taky. Je sice pravda ze jezdit furt dokola neni moc zabava ale to je myslim i na kompu podobny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojda Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Wow,to mě taky teď baví :D Btw O:-) Novější je Dominator? Je lepší? Mám jen Legends :ziped: Já osobně si myslim že v grafice určitě jo. Hratelnost je podle mě stejná. Soundtrack horší (netušim proč tam má Avril Lavigne takovou nic moc písničku hned asi ve 4 jazycích) auta moc pěkný. ale chybí mi tam takový ty bouračky. V těch jsem se vyžíval. Ale zase je tu mód Maniac. Ale já ho moc v lásce nemám (sem ale asi jen jeden z mála) přijde mi dost těžkej. Ale jako hra je to fakt dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.