Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak po přečtení té Vaší kladné kritiky nevím, co řeknete na mou...

Tuhle hru mám 2 dny, ti 2 z Crew team jsou už na 3 lvl (200) a že by

byli nějak lepší, se mi vůbec nezdá. Inteligence tady těch 2 je snad menší jak... :roll:

Nemůžu stále pochopit, že je pro tu hru normální, že jedete, dáte trojúhelník

aby vytvořil ten vzduchový vír a ten kretén do Vás napere a začnete se točit a ztrácíte čas + ten 2. borec, co je "žďuchá" dokáže dokonce metr před

Vámi zabrzdit a stočit to nalevo?! Demence... Navíc se mi povedlo i to, že mě borec předjel a já tak musel opakovat trasu - opravdu úchvatná hra. OST je teda, upřímně, pěkně hnusný až na pár písniček (a to se mi v NFS 2 Underground na PC mooc líbil) a free roam? Nevím, jestli je to tím, že sem tu hru dlouho nehrál, ale TAK málo cizích aut na silnicích? :roll:

=> Hloupost, nekupovat. Lituji, že sem si to vůbec stáhl...

Obrázek, sry za kvalitu, foceno foťákem xD (jak mě předjel :roll:, kdyby to enšlo poznat, tak ten nade mnou je modrý => patří ke mně...)

dscf2999zr7.jpg

Odesláno
Wow,to mě taky teď baví :D Btw O:-) Novější je Dominator? Je lepší? Mám jen Legends :ziped:

Já osobně si myslim že v grafice určitě jo. Hratelnost je podle mě stejná. Soundtrack horší (netušim proč tam má Avril Lavigne takovou nic moc písničku hned asi ve 4 jazycích) auta moc pěkný. ale chybí mi tam takový ty bouračky. V těch jsem se vyžíval. Ale zase je tu mód Maniac. Ale já ho moc v lásce nemám (sem ale asi jen jeden z mála) přijde mi dost těžkej. Ale jako hra je to fakt dobrá

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu