matof Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Co si mám koupit za dil jestli GTA Liberty City Stories nebo Vice City Stories?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Uricte GTA VCS, sice su tam pomalsie nahravacie casy a pomalsie vykreslovanie, oplati sa to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Listopad 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Uricte GTA VCS, sice su tam pomalsie nahravacie casy a pomalsie vykreslovanie, oplati sa to ;) JJ dík koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 ježiši že se vůbec ptá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Ale LCS taky neni k zahozeni :D Rozhodne patri mezi 10 nej her na PSPcku a to se pocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Já mám oboje a pokud bych se měl teď rozhodnout jen pro jednu, tak bych naopak šel rozhodně do LCS. VCS má prostě zbytečně moc bugů. Garáže žerou auta. Mapa se načítá pomalu, takže velmi často narazím do něčeho co se zorbazí až tři vteřiny po nárazu. Rádio se taky občas cukne. Příběh je hrozně křečovitý - v každé druhé animaci Vic říká jak nehe mít nic společnýho s drogama a pořád se do toho plete a k lidem se kterýma nechce mít nic společnýho se pořád vrací? njak jsem se nesžil s postavou. Prostě rád jsem si zahrál oboje. Ale pokud si budu chtít jít jen tak zařádit po městě, tak jednoznačně zapnu LCS. K VCS už není proč se vracet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 No libety citiy neni k zahození jak tu padlo a navíc neni na PC...Takže já jsem na PC Vice city dohrál takže jsem si ho do PSP už nestáhl ale zase Liberty City tam mám... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Liberty City je překopaný GTA 3 který taky bylo na PC a rozdíl mezi GTA: Vice City na PC a Vice City na PSP je obrovskej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Liberty City je překopaný GTA 3 který taky bylo na PC a rozdíl mezi GTA: Vice City na PC a Vice City na PSP je obrovskej:) Joooo?? tak to jsem netušil tak to to taky časem stáhnu a začnu pařit... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 jo jo..jediná podobnost je v mapě..jinak je to uplně o něčem jiným:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 no ja ti skusim dat radu ak si hral gta3 a gta vc na PC alebo PS2 tak skus si vybrat podla toho ktore mesto ti je sympatickejsie ja som si vybral podla toho ze VC na PC je moje oblubene GTA tak preto som stiahol VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 jo jo..jediná podobnost je v mapě..jinak je to uplně o něčem jiným:) Stejne jako ohledne LCS a GTA 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Listopad 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Jo GTA3 byl podle mě nejlepší díl na compa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Listopad 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Tak pravě uvažuju o Liberty ale to Vice me taky hodne laka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 no ja ti skusim dat radu ak si hral gta3 a gta vc na PC alebo PS2 tak skus si vybrat podla toho ktore mesto ti je sympatickejsie ja som si vybral podla toho ze VC na PC je moje oblubene GTA tak preto som stiahol VCSHm no tak to je rozhodování, co si stáhneš zadarmo :D Nechtěl bych ... :DJinak přecejenom VCS je zas o třídu lepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Já bych být tebou na 100% volil Vice city Stories... Příde mi prostě o třídu lepší než Liberty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Vice City Stories. Jasná volba( aspoň pro mě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Uz sem se rohodl koupim si nejprve Liberty a potom Vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 no ja bych to jeste zvazil.....LCS je sice dobry ale VICE CITY je VICE CITY....rozumime si :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 jasne ale zase se bojim ye kdybych dohral vice city tak uz by me nebavilo liberty.Stejne tak i tak si koupim obe hry (az jednu dohraju tak dalsi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 jasne ale zase se bojim ye kdybych dohral vice city tak uz by me nebavilo liberty.Stejne tak i tak si koupim obe hry (az jednu dohraju tak dalsi)No být tebou tak na to jdu z druhý strany....Když koupíš Vice city tak pak ho jednoduše prodáš a koupíš nebo vyměníš za Liberty, obráceně už to nepujde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 No já jsem to udělal tak, že jsem si nejdřív koupil GTA:VCS, skoro jsem ho dohrál a teď hraju LCS a pochybuju že se k VCS ještě vrátim :D Prostě GTA:LCS je lepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Me taky vic bavilo/bavi LCS...VC mam na karte a uz ho nehraju :-? Tak jsem se na nej tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.