Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co si mám koupit? (LS - VC)

matof

Recommended Posts

Já mám oboje a pokud bych se měl teď rozhodnout jen pro jednu, tak bych naopak šel rozhodně do LCS.

VCS má prostě zbytečně moc bugů.

Garáže žerou auta.

Mapa se načítá pomalu, takže velmi často narazím do něčeho co se zorbazí až tři vteřiny po nárazu.

Rádio se taky občas cukne.

Příběh je hrozně křečovitý - v každé druhé animaci Vic říká jak nehe mít nic společnýho s drogama a pořád se do toho plete a k lidem se kterýma nechce mít nic společnýho se pořád vrací? njak jsem se nesžil s postavou.

Prostě rád jsem si zahrál oboje. Ale pokud si budu chtít jít jen tak zařádit po městě, tak jednoznačně zapnu LCS. K VCS už není proč se vracet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja ti skusim dat radu ak si hral gta3 a gta vc na PC alebo PS2 tak skus si vybrat podla toho ktore mesto ti je sympatickejsie ja som si vybral podla toho ze VC na PC je moje oblubene GTA tak preto som stiahol VCS
Hm no tak to je rozhodování, co si stáhneš zadarmo :D Nechtěl bych ... :D

Jinak přecejenom VCS je zas o třídu lepší....

Odkaz ke komentáři

jasne ale zase se bojim ye kdybych dohral vice city tak uz by me nebavilo liberty.Stejne tak i tak si koupim obe hry (az jednu dohraju tak dalsi)
No být tebou tak na to jdu z druhý strany....Když koupíš Vice city tak pak ho jednoduše prodáš a koupíš nebo vyměníš za Liberty, obráceně už to nepujde....
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu