Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[Turnaj o ceny] 28.březen - 6.duben

pelhrimak

Recommended Posts

5.jpg
http://www.zabava-portal.eu/index.php?action=arcade;category=17

Tentokrát mám pro Vás 2. luxusní turnaj o ceny, totiž musím říct máme, protože s tímto turnajem mi vypomáhá náš sponzor, tím je central-computers.cz.
newbanner2.gif
Bodování bude stejné, turnaj bude o 2 dny delší a bude mít o cca 2 hry více. Takže žádná změna, že? Ale to hlavní přichází teď :) S vlastníkem internetového obchodu central-computers.cz, který má u nás na webu reklamu už 3 měsíc, jsme se domluvili, že si navzájem vypomůžeme.
Vyhlašuji tedy 2. Turnaj o ceny.
Doba konání
28.března (18:00) - 6.dubna (18:00)
==========

• first.gif 1.cena
    Herní sluchátka s mikrofonem: Redstart s mikrofonem
    sluchatka.jpg
    second.gif 2.cena
    Flash disk 1 Gb v kůži: Axago AXU-81, USB2.0 flash disk, 1GB, kožený kryt [
specifikace]
flash.jpg
third.gif 3.cena
Optická myš: Easytouch optická myš
mys.jpg

==========

Ceny budou odeslány poštou, pokud se uživatel neozve do 5 dní, výhra propadává.

Užijte si to. A nezapomeňte navštívit nejlevnější e-shop v ČR central-computers.cz. Mám s ním výborné zkušenosti na notebooku jsem ušetřil nemalé peníze. Ale to nechám na Vás, stačí si porovnat ceny.

Poznámka:

• V tomto turnaji nemůže vyhrát ceny uživatel, který je vyhrál v předchozím turnaji, jedná se tedy o uživatele jacxu, KillDalos, alanvanek o body do celkového pořadí samozřejhmě nepřijdete. Znovu připomínám, že všechny turnaje se nasčítávají a vítězové dostanou hodnotné ceny!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu