pelhrimak Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 http://www.zabava-portal.eu/index.php?action=arcade;category=17 Tentokrát mám pro Vás 2. luxusní turnaj o ceny, totiž musím říct máme, protože s tímto turnajem mi vypomáhá náš sponzor, tím je central-computers.cz.Bodování bude stejné, turnaj bude o 2 dny delší a bude mít o cca 2 hry více. Takže žádná změna, že? Ale to hlavní přichází teď :) S vlastníkem internetového obchodu central-computers.cz, který má u nás na webu reklamu už 3 měsíc, jsme se domluvili, že si navzájem vypomůžeme.Vyhlašuji tedy 2. Turnaj o ceny.Doba konání28.března (18:00) - 6.dubna (18:00)========== 1.cenaHerní sluchátka s mikrofonem: Redstart s mikrofonem 2.cenaFlash disk 1 Gb v kůži: Axago AXU-81, USB2.0 flash disk, 1GB, kožený kryt [ specifikace] 3.cenaOptická myš: Easytouch optická myš ========== Ceny budou odeslány poštou, pokud se uživatel neozve do 5 dní, výhra propadává. Užijte si to. A nezapomeňte navštívit nejlevnější e-shop v ČR central-computers.cz. Mám s ním výborné zkušenosti na notebooku jsem ušetřil nemalé peníze. Ale to nechám na Vás, stačí si porovnat ceny. Poznámka: V tomto turnaji nemůže vyhrát ceny uživatel, který je vyhrál v předchozím turnaji, jedná se tedy o uživatele jacxu, KillDalos, alanvanek o body do celkového pořadí samozřejhmě nepřijdete. Znovu připomínám, že všechny turnaje se nasčítávají a vítězové dostanou hodnotné ceny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.