Kuba_SS Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 nevíte někdo čím by to mohlo být? :blink: Přidávám video http://www.youtube.com/watch?v=cMzN25VTy_M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 ano, taky se mi to stava, jetotim, ze to automaticky stahuje videa z RSS ... staci to vypnout v nastaveni...me to jednou stahlo P asi 10 minutovy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuba_SS Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 ano, taky se mi to stava, jetotim, ze to automaticky stahuje videa z RSS ... staci to vypnout v nastaveni...me to jednou stahlo P asi 10 minutovy.... abych to upřesnil tak PSP se zapne a hned vypne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 aha...mě se zalo, stahlo video, vyplo...ale mozna je to tim, zenemas zadna videa nalezena...mas wifi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VoKoCA Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 ano, taky se mi to stava, jetotim, ze to automaticky stahuje videa z RSS ... staci to vypnout v nastaveni...me to jednou stahlo P asi 10 minutovy.... Fakt? :bash: :D . Ale jak to může najít videa když máš vyplý PSP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 nevím...měl jsem v nastavení něco zaplý...a vzdycky toneco naslo, stahlo,vyplo...asi tim, ze to bylo permanentne pripojeny k wifine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Asi seš kouzelník 8) .Anebo to omylem zapneš ani si toho nevšimneš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 ee, normalne se v noci probudim, nejaky divny zvuky, vsude sero...nejake stiny na zdi, s krikem letim do postele.....vykouknu....PSP sviti...podivam se....vypne...tak si rikam, ze mam doma duchy perverzaky:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 napadlo mě nemůže být třeba nějak zalepený ten vypínač že když to vypneš tak zůstane pořád nahoře a problém je na světě p.s není zapyna s měkým i? edit:no když ti to udělá v noci tak vydělej baterku.....a nemáš tam nějaký hodiny ? pluginy? a když to vypneš úplně(dlouho držet) tak to dělá taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 jo, delalo to i pri full turn offu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuba_SS Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 aha...mě se zalo, stahlo video, vyplo...ale mozna je to tim, zenemas zadna videa nalezena...mas wifi? nemam wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 ta kv tom pripade netusim...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 bude to asi nejaka HW chyba, zkus format flash1 v recovery a na noc vyndat kartu, pokud se opet samo zapne, je to na 100% HW chyba... PSP se neumi softwarove samo zapnout z full offu.. jeste me napadlo.. nemas zpandorizovanou baterii? Nebo nemas ji nastavenou na autostart - aby to nakonec nebylo tim, mohla by ti pak delat nejak saskarny.. a s tim RSS.. PSP v sleepu rozhodne neni pernamentne pripojene k wifi.. ale ma nastavene, ze se ma treba kazdych X hodin aktualizovat, takze se proste v dany cas zapne (pokud zapnute neni), pripoji se k wifi, zaktualizuje data a vypne se... ale nikdy jsem tuhle fci nepouzival tak nvm.. Jednou jsem RSSku v PSP dal sanci, ale jakmile jsem zjistil ze je to zase nejake "made by Sony" a ze to s klasickou specifikaci RSS 2.0 nema nic spolecneho (tudiz to s klasickym RSS nejakeho webu nefungovalo), tak jsem to zase vsechno povypinal a bylo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 heh vim ze aplikace time baby umi zapnout psp tak jestli to nebude neco stim jinak nevim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuba_SS Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 jeste me napadlo.. nemas zpandorizovanou baterii? Nebo nemas ji nastavenou na autostart - aby to nakonec nebylo tim, mohla by ti pak delat nejak saskarny.. pandoru nemam ale zkusim to s tim recovery, dík za rady:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 92speedx92 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Tak To Je Jednoduchy Proc Se To Zapina Samo :-D Mas To Posedly Psp Demonem:-D ne delam si srandu tak tohle fakt netusim vidim to poprvi:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kuba_SS
nevíte někdo čím by to mohlo být? :blink:
Přidávám video
http://www.youtube.com/watch?v=cMzN25VTy_M
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts