Kuba_SS Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 nevíte někdo čím by to mohlo být? :blink: Přidávám video http://www.youtube.com/watch?v=cMzN25VTy_M
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 ano, taky se mi to stava, jetotim, ze to automaticky stahuje videa z RSS ... staci to vypnout v nastaveni...me to jednou stahlo P asi 10 minutovy....
0 Kuba_SS Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 ano, taky se mi to stava, jetotim, ze to automaticky stahuje videa z RSS ... staci to vypnout v nastaveni...me to jednou stahlo P asi 10 minutovy.... abych to upřesnil tak PSP se zapne a hned vypne...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 aha...mě se zalo, stahlo video, vyplo...ale mozna je to tim, zenemas zadna videa nalezena...mas wifi?
0 VoKoCA Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 ano, taky se mi to stava, jetotim, ze to automaticky stahuje videa z RSS ... staci to vypnout v nastaveni...me to jednou stahlo P asi 10 minutovy.... Fakt? :bash: :D . Ale jak to může najít videa když máš vyplý PSP?
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 nevím...měl jsem v nastavení něco zaplý...a vzdycky toneco naslo, stahlo,vyplo...asi tim, ze to bylo permanentne pripojeny k wifine
0 GameEs Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 Asi seš kouzelník 8) .Anebo to omylem zapneš ani si toho nevšimneš :D
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 ee, normalne se v noci probudim, nejaky divny zvuky, vsude sero...nejake stiny na zdi, s krikem letim do postele.....vykouknu....PSP sviti...podivam se....vypne...tak si rikam, ze mam doma duchy perverzaky:D
0 petrla Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 napadlo mě nemůže být třeba nějak zalepený ten vypínač že když to vypneš tak zůstane pořád nahoře a problém je na světě p.s není zapyna s měkým i? edit:no když ti to udělá v noci tak vydělej baterku.....a nemáš tam nějaký hodiny ? pluginy? a když to vypneš úplně(dlouho držet) tak to dělá taky?
0 Luk3z^ Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 jo, delalo to i pri full turn offu...
0 Kuba_SS Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 aha...mě se zalo, stahlo video, vyplo...ale mozna je to tim, zenemas zadna videa nalezena...mas wifi? nemam wifi
0 Anonymous_ Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 bude to asi nejaka HW chyba, zkus format flash1 v recovery a na noc vyndat kartu, pokud se opet samo zapne, je to na 100% HW chyba... PSP se neumi softwarove samo zapnout z full offu.. jeste me napadlo.. nemas zpandorizovanou baterii? Nebo nemas ji nastavenou na autostart - aby to nakonec nebylo tim, mohla by ti pak delat nejak saskarny.. a s tim RSS.. PSP v sleepu rozhodne neni pernamentne pripojene k wifi.. ale ma nastavene, ze se ma treba kazdych X hodin aktualizovat, takze se proste v dany cas zapne (pokud zapnute neni), pripoji se k wifi, zaktualizuje data a vypne se... ale nikdy jsem tuhle fci nepouzival tak nvm.. Jednou jsem RSSku v PSP dal sanci, ale jakmile jsem zjistil ze je to zase nejake "made by Sony" a ze to s klasickou specifikaci RSS 2.0 nema nic spolecneho (tudiz to s klasickym RSS nejakeho webu nefungovalo), tak jsem to zase vsechno povypinal a bylo :)
0 Hojas86 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 heh vim ze aplikace time baby umi zapnout psp tak jestli to nebude neco stim jinak nevim....
0 Kuba_SS Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 jeste me napadlo.. nemas zpandorizovanou baterii? Nebo nemas ji nastavenou na autostart - aby to nakonec nebylo tim, mohla by ti pak delat nejak saskarny.. pandoru nemam ale zkusim to s tim recovery, dík za rady:bash:
0 92speedx92 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 Tak To Je Jednoduchy Proc Se To Zapina Samo :-D Mas To Posedly Psp Demonem:-D ne delam si srandu tak tohle fakt netusim vidim to poprvi:-D
Otázka
Kuba_SS
nevíte někdo čím by to mohlo být? :blink:
Přidávám video
http://www.youtube.com/watch?v=cMzN25VTy_M
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts