madrik19 Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 poradte mi nekdo jaka je nej strilecka na psp???Rozhoduji se mezi Call of duty 3 nebo Medal of Honour nebo killzone???? poradte mi prosiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 tak mezi call of duty se rozhodovat nemusíš protože to vyjde až na jaře :mrgreen: jinak oboje je dobrý,ale killzone podle mě vydrží déle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 není to ale 3d střílečka pro upozornění) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Medal je velmi kratucky co sa tyka hlavnej story linie. Kazdopadne za tie prachy je hodnotnejsie kupit Killzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 killzone je blbost..prestane to bavit ve 4/1 uz :D proste strilecka a ne hra s ptaci perspektivi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 ..kasickejch strilecek je malo...vim teda jen o MEDALovi a CODED ARMS... ..nekdy v blizky dobe ma vyjit BROTHER IN ARMS a RAINBOW SIX:VEGAS - oboji vypada dost slusne... ..doporucoval bych si na ne pockat a az pak se rozhodnout.. ...jinak jestli beres TOMB RAIDER jako strilecku, tak tu doporucuju...ale je to otazka vkusu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 mě killzone ani bavit nezačal..smazal jsem ho po 10 minutách protože jsem něměl náladu čekat na to jestli mě bavit začne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Počkal bych na R6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Listopad 28, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 poradte mi nekdo jaka je nej strilecka na psp???Rozhoduji se mezi Call of duty 3 nebo Medal of Honour nebo killzone???? poradte mi prosiim rozhodne Killzone zatim sem nehral lepsi hru na PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 jojo Killzone je dobré a delší než medal....ale asi skončím v blázinci..pořád mě ten boss v 3/4 dává na prdel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Jednoznacne port quake 2 na psp :-D ale medal taky jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 nebo doom na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 ja bych pockal na rainbow six vegas......teda aspon screeny nevypadaj zle... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaedrrr Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 me teda nejvic bavilo Miami Vice ale medal taky ujde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrik19 Odesláno Listopad 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 no to R6 vypadadost libove jako a mam objednany i CoD3 protoze COd2 hraju na PC ale uvidime no pockam si R6 a COD3 vedou asi diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 A Syphon se dá myslím taky slušně považovat za střílečku ne? A je naprosto dokonalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 jj Syphon a taky GUN :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 KILLZONE LIBERATION RULEZ!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Uplne zapominate na to ze kral akci na psp je Silphon Filter :D Killzone je sice taky suprovi.... ....neni vsak 3D strilecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Uplne zapominate na to ze kral akci na psp je Silphon Filter :D Killzone je sice taky suprovi.... ....neni vsak 3D strilecka to hej ale aj tak je lepsi ako mnoho 3D strielaciek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejwlis Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Miami Vice parim a je fakt chytlavý , víc a víc a jeste víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 podle me je na PSP kral Syphon Filter,GUN je taky dobrej,hlavne nevsedni hra,ale nejlepsi neni(podle me teda),Socom I,II me taky celkem bavil,od Medalu sem cekal trosicku vic,hlavne ze bude delsi,ale byl taky vybornej,Codet Arms ted reknu,ze slabsi,ale byla to jedna z prvnih her na PSP co sem hral a bavila me:)Splinter me nebavi,nikdy sem mu neprisel na chut a Miami Vice ujde,no shrnutim mi porad vychazi Syphon nejlip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrik19 Odesláno Listopad 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 ok diky asi si pockam na to r6 vegas protoze sreeny a videa byli dost husty zkusim si enjakou hru stahnout a dat si ji do psp mam 2GB kartu al neviiim jak se to da hrat mam blbej fw mam dojem 2.01 poradte kdyztak pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 ok diky asi si pockam na to r6 vegas protoze sreeny a videa byli dost husty zkusim si enjakou hru stahnout a dat si ji do psp mam 2GB kartu al neviiim jak se to da hrat mam blbej fw mam dojem 2.01 poradte kdyztak pls podivej se sem tady mas napsany vsechno co potrebujes http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Hele lidi stahl jsem si coded arms a je tam akorat nejakej schme soubor game ve kterem jsou nejake sracky a iso nebo aspon dax nikde :-( poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.