argument Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 no som v 8 misii v socom 1 a tam mam jednu ulohu ktoru neviem splnit a to : Place charge at armory - popis: moove to basement and place a satchel charge in the NAPF armory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 jj musis odpalit armory(zbrojnici) ale taky nevim jak to udelat kdyz dojdu na danej bot zadna zkurvena armory tam neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Listopad 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 to presne sere mna bo tam pise ze dakde v suterene ale jaq sa tam dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brokoslav Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 tuším že se tam šlo zvenku zleva baráku, jestli to je ono, ale fakt už nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 ...tak tohle jsem resil asi pred tydnem....po silenem bloudeni po mape jsem odhalil vstup v jednom zakouti hned po prichodu u baraku.....je to spatne videt, pac si clovek mysli ze je to normalni kout,ale on je tam vhod do sklepa, kde je armory!! Dole v prizemi prohledej uplne vsechny zakouti - bylo to blizko takovych drevenych tramu ci co....nechod po schodech nahoru!! Armory je ve sklepe..... Snad jsem pomohl....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Listopad 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 no dik za radu ked pridem zo skoli hned to vyskusam nemohol som zobrat psp do skoli lebo tatko chcel hrat everybody golf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 no dik za radu ked pridem zo skoli hned to vyskusam nemohol som zobrat psp do skoli lebo tatko chcel hrat everybody golf ...ok, kdyztak dej vedet a ja se na to mrknu primo ve hre....ted jsem si tam dal 2ku, tak budu o poledni pauze mastit to...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Prosinec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 dik za radu hned jaq som vosiel do budovy hned som to nasiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.