Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz o koupi psp..

BadBoy

Otázka

Hi :) all. Chci se zeptat na pár maličkostí, projížděl jsem fórum a nenašel sem toho moc jako odpověď (nebo už z toho mám guláš :)..

Rád bych si koupil PSP Giga Pack 2GB, předpokládám, že dneska už se sežene jen s novým firmwarem (v obchodech). Chtěl bych se zeptat jaký je ten nový firmware (posledníchc několik)? 2.8-x.x? Myslíte, že to "prubnou" a půjdou na některé z nich ISA, nebo už jen origin? Ještě by mě zajímalo jak je to s tím fw 3.0+, přesněji s tou konverzí psone her na psp?

Když už by tam byl ten "novější" fw, jdou na to normálně nahrávat filmy (s titulky cz) nebo je na to potřeba nějaky "prolomený" fw (stejně tak s hudbou)?

Ještě poslední maličkost. Mám rád rpg, adventury, strategie. Najde se na psp něco opravdu zajímavého z těchto žánrů? Myslím, že jsem někde četl něco o Myst, Dungeon Siege, ale nevím jestli to už u nás vyšlo nebo jestli to u nás vůbec vyjde(?).

Díky moc za odpověď...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mno PSP giga pack 2GB se bude s nejvetsi pravdepodobnosti prodavat s firmware 2.82 a se základní deskou TA-086 nebo jak jse jmenuje ted přesně nevim. Ovšem co je jisté je že je vázaná na minimalni firmware 2.82. Šance že si na takovym psp zahraješ iso hry je asi taková že někdo objevý skrýš ježíška..:) PSone hry si muzes opravdu na psp s firmware 3.0 zahrát.. Ovšem musíš za ně zaplatit a jeste k tomu je muzes stahnout pouze a výhradně pokud vlastníš i PS3..:) A na všech firmware si muzes davat svoje vlastní písničky a filmy..:) Dungeon Siege už vyšel a je to celkem pecka a Myst taky ovšem nevim jaká je kvalita nehrál jsem to..

Nakonec bych ti doporučil kup si nějake starší psp s firmware 1.50 a k tomu dokup 2GB kartu.. nejlepší řešení...

Odkaz ke komentáři

• 0
mno PSP giga pack 2GB se bude s nejvetsi pravdepodobnosti prodavat s firmware 2.82 a se základní deskou TA-086 nebo jak jse jmenuje ted přesně nevim. Ovšem co je jisté je že je vázaná na minimalni firmware 2.82. Šance že si na takovym psp zahraješ iso hry je asi taková že někdo objevý skrýš ježíška..:) PSone hry si muzes opravdu na psp s firmware 3.0 zahrát.. Ovšem musíš za ně zaplatit a jeste k tomu je muzes stahnout pouze a výhradně pokud vlastníš i PS3..:) A na všech firmware si muzes davat svoje vlastní písničky a filmy..:) Dungeon Siege už vyšel a je to celkem pecka a Myst taky ovšem nevim jaká je kvalita nehrál jsem to..

Nakonec bych ti doporučil kup si nějake starší psp s firmware 1.50 a k tomu dokup 2GB kartu.. nejlepší řešení...

Jěště jednou díky moc. O tom starším PSP s "nižším" firmwarem jsem take premyslel (plus dokoupeni karty), ale nevím kde, abych si byl jistý funkčností, zárukou, atd..., to sehnat...

Odkaz ke komentáři

• 0

...tady na foru sou obcas slusny a solidni nabidky..doporucuju osobni predani s predvedenim a vyzkousenim...ja sam sem koupil PSP pres tohle forum (komplet valuepack za 4000...byl to FW1.50 i se zarucakem pred skoro rokem....mel sem nakou kliku :) )

(bylo tady par lidi, ktery stale tocili pspcka a karty...placek, sting atd tusim..nevim jestli jeste prodavaj...ale ma s nima dost lidi zksenost a zadny problemy)

Odkaz ke komentáři

• 0
Díky, už se začínám dívat tady po fóru kdo co prodává :)

ps: jak je to s tim fw 3.0? Uz vysla nebo jeste ne? A jak si myslite, ze to bude do budoucna s "prolomenim"? Jestli bych nemel lehci zakoupit nove psp v obchode a pockat na 3.0 :)

3.00 už vyšla, dokonce už je na světě i 3.01 ale ve 3.00 je chyba a šance že to prubnou je poměrně vysoká, ovšem je to ještě daleko, jinak tento firmware má PS1 emualtor a propojeni s PS3 ktere je k tomu nutné a vizualizace při poslechu hudby toť vše, 3.01 opravuje tu bezpečnostní chybu a jinak má to samé co 3.00, já ti radím, kup na nějakém e-shopu nejlevnější base pack a k tomu 2GB kartu a nebo rovnou 4GB, která stojí, když ji dobře seženeš, tak tuším kolem 2300,-
Odkaz ke komentáři

• 0
Díky, už se začínám dívat tady po fóru kdo co prodává :)

ps: jak je to s tim fw 3.0? Uz vysla nebo jeste ne? A jak si myslite, ze to bude do budoucna s "prolomenim"? Jestli bych nemel lehci zakoupit nove psp v obchode a pockat na 3.0 :)

3.00 už vyšla, dokonce už je na světě i 3.01 ale ve 3.00 je chyba a šance že to prubnou je poměrně vysoká, ovšem je to ještě daleko, jinak tento firmware má PS1 emualtor a propojeni s PS3 ktere je k tomu nutné a vizualizace při poslechu hudby toť vše, 3.01 opravuje tu bezpečnostní chybu a jinak má to samé co 3.00, já ti radím, kup na nějakém e-shopu nejlevnější base pack a k tomu 2GB kartu a nebo rovnou 4GB, která stojí, když ji dobře seženeš, tak tuším kolem 2300,-

Také díky moc, asi sem se enchal přemluvit na nové psp z obchodu. Jen nevím kde sehnat (Praha) tu 4 GB kartu, ale ještě se po ní podívám (ztm sem viděl jen 1 GB).

Jěště k hrám a filmům.

Dungeon Siege neví někdo dobu vydání pro ČR (jestli vůbec), protože v obchodech jsem to také nikde nenašel (na internetu) a přímo v kamenném shopu mi prodejce dokonce řekl, že je to ztm ve vývoji a že nevědí, kdy by hra mohla být dokončena.

K těm filmům (jen pro upřesnění). Půjdou na novém fw filmy překonvertované z PC a hudba?

Předem díky...

Odkaz ke komentáři

• 0
4GB taky objednavej z netu, v kamennym ochode (kdyz tam teda bude) bude tak o 2000 drazsi nez ji sezenes tady v bazaru nebo na intenetu.

Na kazdem fw jdou prekonvertovatelne filmy i hudba. Pokud chces jit jeste dal a uz do budoucna o psp neco vedet procti si Pro začátečníky

Díky moc. Tut pro začátečníky jsem si už projel několikrát, ale mám toho dost na učení, takže zapomínám extrémní rychlostí, ale díky moc...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu