Garza Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 czus lidi mám gpSP kai emulátor na gba hry. a ztáhl jsem si do něj grand theft auto na gba a naběhnemi jenom menu ale hra ne nevíte čim to je?? pls rad'te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 stahnul jsi si nejspise spatnou verzi zkus si stahnout nejakou jinou verzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garza Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 stahnul jsi si nejspise spatnou verzi zkus si stahnout nejakou jinou verzy. mno, tak gta jsem si ztahnu asi treti ale stejne to samy. nwm jestli mam zkusit nejaki jiny emulator??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 SRY aleco je gba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 SRY aleco je gba? game boy advance.... zkus jiny emulator to by melo tvuj problem poresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garza Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 game boy advance....zkus jiny emulator to by melo tvuj problem poresit njn ale nwm jestli eloader nebo jiny:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Stáhni si poslední verzi gbSP kai 33 test 1.Tam funguje skoro všechno.A jestli ne,tak ta hra nemá zatím kompatibilitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.