Spajdy Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Dělá tady někdo football freestyle ?? :):) http://uk.youtube.com/watch?v=5SQv_5yZDE8 http://uk.youtube.com/watch?v=5SQv_5yZDE8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 já už skoro dávám dvě cesty kolem světa za sebou pak nějaký ty trikový zvedačky a ještě něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=fc9H_vYtx7E tady mam jedno video ale už je starý budu točit ted někdy až bude teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 ty krávo málo si to dáváš lol :) respekt kámo to se s tebou nemůžu rovant kolik máš rekord v nožičkách??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 nožičky nepočítam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 no takže jich bude asi hodně :roll: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Nožičky sem trenoval když sem začínal ted už jen triky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 jasně takže naučit se nějaký lepší triky co mi poradíš jak na to?? pořád zkoušet ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Musíš se učit lehký triky zatim jako je atw a htw nebo třeba chytat míč na krk na rameno na hlavu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 martiN dej mi ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 pred pul rokem jsem dal 232 nozicek :dozey: jinak me freestyle moc nebavi.. mam radsi normal fotbal EDIT: super video :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 pred pul rokem jsem dal 232 nozicek :dozey: jinak me freestyle moc nebavi.. mam radsi normal fotbalEDIT: super video :) Fotbal mě bavil dříve hodně ale ted už víc freestyle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Jen tak dal:P:D;) Me bavi jak normal fotbal tak freestyle...A uz umim ATW i HTW:P:D:D a dal uz ty nazvy neznam:lol:dej mi pls tvoje www stranky...sem je nedavno videl ae uz si je nepamatuju:roll:no a jinak na freestyle mi uz moc casu nezbyva...:(skola pak console forum pak fotbal a pak PSP takze moc casu na to nemam...proto umim jen ty zakladni:roll::D;)Tak se mi nesmějte:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 http://www.youtube.com/user/Spajdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Moje nové video :) http://www.youtube.com/watch?v=arlNvg6oJ4E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 posledni videoo :)) http://uk.youtube.com/watch?v=5SQv_5yZDE8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 bacha na ty double posty,ale jinak klobuk dole;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 jak to vymazu ? kdyz je to 2x ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nejspis budes muset poprosit mody kteri tuhle sekci vedou (myschoo, will )aby ten jeden smazaly;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 no jako zajimavy se na to chvili divat ale po chvili nuda vzhledem k tomu ze to je porad stejnej trik :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Dobrý videa :thumbup:, si to dáváš :shock:. Jak dlouho už freestyle děláš ??? Jinak u mě je v první řadě normální fotbal a pak si někdy zajdu na hřiště a tam zkoušim různý triky. Zatim zvládam atw, htw a chytnutí míče na krk a na hlavu:|. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 no jako zajimavy se na to chvili divat ale po chvili nuda vzhledem k tomu ze to je porad stejnej trik :dozey: No tak pořát stejný trik to neni musís koukat na provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Dobrý videa :thumbup:, si to dáváš :shock:. Jak dlouho už freestyle děláš ???Jinak u mě je v první řadě normální fotbal a pak si někdy zajdu na hřiště a tam zkoušim různý triky. Zatim zvládam atw, htw a chytnutí míče na krk a na hlavu:|. Freestyle dělam asi pul roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Freestyle dělam asi pul roku. Tak, kdyz delas ten freestyle, tak to ti asi jmeno Billy Wingrove neco rika ze? 8):bash: http://uk.youtube.com/watch?v=rPcdG8gToPU&feature=related Delal i to intro v PRO Evu 6 :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 hehe y to docala umí jsem rád že dám 36 nožiček jako rekord a 5 hlaviček za sebou a pokračuju v nožičkách ale co trénuju 1den v týdnu 2 roky xD EDIT:spajdy:jinak do docala umíš ale řeknu ti nic moc máš tam asi 10 videjí a v každým je jeden a ten samej trik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.