folty.hans Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 zdarec lidi vyplati se kupovat colin 5???kdo ma nebo hral tak at poradi jestli to je fakt good game nebo ouplnej shit :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Podle me je to dobra hra, jestli mas rad rally a muzes ji mit za dobrou cenu tak do ni. Hlavne at te nenapadne kupovat treba Wrc , to je takova sr.... a to boli. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 já bych neřekl že wrc je špatný,mě to docela bavilo ale colin je taky dobrej taže pokud chceš rally tak do toho klidně jdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 já bych neřekl že wrc je špatný,mě to docela bavilo ale colin je taky dobrej taže pokud chceš rally tak do toho klidně jdi Kdyz si zahrajes WRC a potom hned COLINA tak si myslim,ze se mnou budes urcite souhlasit ze WRC je sr...... Zkus to a uvidis , ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peath Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Colina jsem nehrál. Takže nebudu srovnávat. Rozhodně bych WRC neoznačil tak silným slovem. Třeba je Colin lepší, ale WRC mě bavilo a dohrál jsem je na všechny obtížnosti, kromě té poslední, kde se člověku nezobrazují informace o tom jaká přijde zatáčka (a o tom snad rallye je). Prostě se ta hra dala dobře ovládat nebyla přemrštěně těžká a závody rychle ubíhaly. Nemyslím si, že by byla stráta času si WRC zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Colin je těžkej dost. Hnede ze zečátku, navigátor taky uplně na nic, nikdy nevim kam mám jet. Jinak je to docela slušná simulace. auto trošičku plave ale při pohledu z kapoty se to nezdá. Skoda trapného a pořád stejného menu. Porovnávám se WRC a každý má svoje výhody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Colina jsem nehrál, ale u kámoše jsem hrál WRC. Zdá se mi celkem dobrá závodní hra. Sice ze začátku nezvyk na ovládání, ale dobrý. Musím si ještě sosnout colina, vyzkoušet a případně koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 jsem v něm skoro na konci a mohu říci že je to fakt dobrá simulace, s shitem jakým je WRC se ani nezabívej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 colin moc dobry az na navigatora ... hodne castokrat se stava ze navigator je tak popredu ze pred zatackou vlevo uz upozornuje na dalsi zatacku vpravo , tudiz to znamena totalni zmateni hrace a -crash- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 jj tak zatim do toho du....ja sem prave fanda do rally takze colin nemuze chybet ve sbirce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 colin moc dobry az na navigatora ... hodne castokrat se stava ze navigator je tak popredu ze pred zatackou vlevo uz upozornuje na dalsi zatacku vpravo , tudiz to znamena totalni zmateni hrace a -crash- To je jen na určitých tratích, respektive dá se zvyknout zvlášť když se tratě daj naučit na zpaměť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 jo jasne... hry hraju abych se pobavil a ne abych se ucil nazpamet trate a vsechny tabulky co tam jsou ;) ale jinak moc dobra hra ten colin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 WRC mám doma a je to na hovno. Štve mě, jak to člověka nutí dojíždět na určitých místech. Jak je to u Colina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 jj Colin je mnohem lepší než WRC akorád jediná vada u colina že je to nepřehledné kam přesně trat příští zatáčku povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 jo jasne... hry hraju abych se pobavil a ne abych se ucil nazpamet trate a vsechny tabulky co tam jsou ;) ale jinak moc dobra hra ten colin Ty se ti při hraní stejně vryjou do paměti, ať chceš nebo ne :wink: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 tak o wrc sem ani neuvazoval....a jeste posledni vec jak je to u colina s tou karierou....je pravda ze zacinas ty nizsi souteze a pak az se dostavas do tech vyssich nebo jak to tam je....nebo s oteviranim aut....dik za odp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 WRC je lepší .... Jsou tam auta ,se 4 vylepšeními motoru takže se probíjíš až na konec kde dostaneš prototypy který mají 600koní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 no to je urco fajn ale nevim jestli to je dostatecna motivace....ale nevim nehral sem takze tady nebudu delat chytryho :oops: .....a tys hral colina??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 no to je urco fajn ale nevim jestli to je dostatecna motivace....ale nevim nehral sem takze tady nebudu delat chytryho :oops: .....a tys hral colina??? Nenech se zblbnout WRCčkem, nemá ani poškození o úpravách auta nemluvě :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 wrc snad poškození má ne?ale pro mě největší plus u colina je mnohem větší počet aut,u wrc jich je jen pár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 ja sem rozhodlej pro colina...to je jasna vec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 colin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je goooooooood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 colin rulezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 uz sem se ptal ale zeptam se jeste...jak je to s tou karierou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 uz sem se ptal ale zeptam se jeste...jak je to s tou karierou??? Fakt dlouhá, ale výborně vyvážená. Odemyká auta a tratě :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.