Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Colin MCRAE Rally 5

folty.hans

Recommended Posts

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

já bych neřekl že wrc je špatný,mě to docela bavilo ale colin je taky dobrej taže pokud chceš rally tak do toho klidně jdi

Kdyz si zahrajes WRC a potom hned COLINA tak si myslim,ze se mnou budes urcite souhlasit ze WRC je sr......

Zkus to a uvidis , .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Colina jsem nehrál. Takže nebudu srovnávat. Rozhodně bych WRC neoznačil tak silným slovem. Třeba je Colin lepší, ale WRC mě bavilo a dohrál jsem je na všechny obtížnosti, kromě té poslední, kde se člověku nezobrazují informace o tom jaká přijde zatáčka (a o tom snad rallye je). Prostě se ta hra dala dobře ovládat nebyla přemrštěně těžká a závody rychle ubíhaly. Nemyslím si, že by byla stráta času si WRC zahrát.

Odkaz ke komentáři

Colin je těžkej dost. Hnede ze zečátku, navigátor taky uplně na nic, nikdy nevim kam mám jet. Jinak je to docela slušná simulace. auto trošičku plave ale při pohledu z kapoty se to nezdá. Skoda trapného a pořád stejného menu. Porovnávám se WRC a každý má svoje výhody.

Odkaz ke komentáři

colin moc dobry az na navigatora ... hodne castokrat se stava ze navigator je tak popredu ze pred zatackou vlevo uz upozornuje na dalsi zatacku vpravo , tudiz to znamena totalni zmateni hrace a -crash-

To je jen na určitých tratích, respektive dá se zvyknout zvlášť když se tratě daj naučit na zpaměť.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu