Stochlas Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 díPlís poradtě když zapnu CTR (Crash Team Racing) tak mi to vypadá nějak takhle a nvm co s tím udělat.Dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 chtelo by to lepsi obrazek, takhle vubec nejde videt co tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stochlas Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Sry takhle vypadá menu a ostatní písmena a trofeje a takhle postavy a motokary:bash::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 zprovozni si popsloader me to problem vyresilo presne u tehle hry pokud mas CFW 3.80/3.90 tak: http://console-forum.net/showthread.php?t=20860&page=10 uplne dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stochlas Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Jo dík a kaj to mám hodit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 5, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Normalne na root karty :) Pak to aktivujes v recovery v plugins. Doporucuju pouzit pops z 3.40 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stochlas Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Tu složku dám do rootu najedu do recovery\plugins a tam není nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 5, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Slozku seplugins musis dat na root karty (root neni slozka MP_ROOT , ale to co uvidis jako prvni kdyz otevres kartu v PC ) Kdyz to tak udelas tak to musi jit , btw co mas za FW , musis met min. 3.80 m33-5 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stochlas Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 mám CFW 3.90 M33 zkusím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stochlas Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Díky moc už mi to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stochlas
díPlís poradtě když zapnu CTR (Crash Team Racing) tak mi to vypadá nějak takhle a nvm co s tím udělat.Dík za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts