corvette Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Zdar jezdi tady nekdo na Skatu nak aktivne ?Ja jezdim par mesicu umim zatim jen jezdit a ollie ale ne moc vysoky.Kdyztak napiste nekdo z Prazaku nemam s kym jezdit k jestli by se nekdo nasel. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Lol já už myslel že budeš psát o s8boarderovi (ano, myslím toho uživatele xD) já jezdil asi 2 měsíce když mě bylo 11 :lol: Nějak mě to nechytlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 já jezdim asi 4 roky bo kolik to je ;) a mestežuju si ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 no tak ja jezdim od mojich 6 a ted je mi 14 takze uzasnych 8 let a budu jezdit porad za 1 roku v kvetnu 09 jedu do ameriky!!!a sem natesenj jako svine. od nas ze tridy jezdive 2 a jezdime stejne dlouho jinak bezva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 ta kto zavidim:) taky bych se chtel podivat do ameriky(teda jestli myslis Státy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 zdar all,jezdim dva roky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 no tak ja jezdim od mojich 6 a ted je mi 14 takze uzasnych 8 let a budu jezdit porad za 1 roku v kvetnu 09 jedu do ameriky!!!a sem natesenj jako svine.od nas ze tridy jezdive 2 a jezdime stejne dlouho jinak bezva. Zavidim ze mas kamose se kterym jezdis od nas nejezdi nikdo...:? jinak staty sou nej kam jedes ?Ja byl na zapade a na floride...je to tam fakt luxus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 u nás jezdí asi 10 lidí..takže super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Já jezdím 6 let u nás jezdí taky docela dost lidí,byly jsme i v Boardu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Lol já už myslel že budeš psát o s8boarderovi (ano, myslím toho uživatele xD) já jezdil asi 2 měsíce když mě bylo 11 :lol: Nějak mě to nechytlo :D Hh taky jsem si to myslel :-D. Jinak na SK8tu jsem jezdil před pár roky, až po pár crashech sem se na to radši vyprdl ... ale jezdím na Freestovi :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.