Wartryton Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 FIFA 08 - ONLINE LIGA BY WARTRYTON + MARTIN -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PŘIHLÁŠKY DO 20.4 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Wartryton ........ ARSENAL 2. martiN ............. Manchester united 3. Lukan ............. AC MILÁN 4. Senpu ............. BARCELONA 5. Yokozum ............. / 6. Cloudmaster ....... Chelsea 7. Shifter960 .......... Liverpool 8. Benefic ............ Real Madrid 9. RooSool ............. Inter Milán 10. el-barto............ Sevilla 11. conter............ Bayer Munich 12. smaik............ Vallencie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Lukann - AC MILAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Hlasim se(asi nemuzu mit taky manchester) jestli ne tak barcelonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Hlasim se(asi nemuzu mit taky manchester) jestli ne tak barcelonu o_O Barcelonu bych vyradil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 tak a ještě 4 lidi a dem hrát ligu MU 4ever xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Hlasím se taky Yokozum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 beru Chelsea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 týýý jo doufám že se ta FIFA taky rozjede jako to NHL :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 že bych si taky zahrál Shifter960 a vše je už zabrané tak asi Liverpool spíš doufej aby to šlo ne jak NHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 No doufma ze nebudou steny problemy jako s NHL .......CloudMasterCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 ve fifě takový nejsou hrál sem s x lidma už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 hm to já právě že sem to skoušel s X lidma a ani s jednim zatim nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 a nejsou stim problemy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 hele mě to šlo zatím s každým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Ja to skusim... Benefic - Real Madrid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Mam dotaz. Byl by problem, hrat se stejnýma týmama, protože pokud si lidi vyberou to co si vybrali, tak tam potom moc šancí není třeba proti Barceloně, která ty hvezdicky ma dokoce zlaty nebo jaký, tak je to dost nefer. Ale pokud by taková možnost nebyla tak beru Inter Mila ale kdyby bala ta možnost, tak bych bral samozrejme barcelonu nebo Arsenal. A ještě bych mohl nabýdnout případnoutvorbu www stránek pro tuto ligu. tak pokud by byl zájem, tam mi píste na icq třeba. 257 879 614. Dík Jo a jinak jsem The Ice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 ehm .. Arsenal a Barcelona uz je zabrana mas smuĺu .. dam ti ten Inter Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 já se přidam, ale chtěl bych Arsenal, nevyměníš ?? :) EDIT : kdyžtak beru sevillu ;), jo a pro vaše info jdu k zubaři, aby zase nevznikaly stupidní otázky jako, "jaktože nejseš ve škole" 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Jak si koupim Wifi klic tak bych se taky prihlasil:D;) Klub sem snad za chvili editnu;):D EDIT1:Kua coraci si rozebrali nej tymy:lol: EDIT2: Bayern Munich...konečny tym:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 tak rekni a yokozum ty taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 ted jsem hral zapas proti CPU ... byla 120min ja vedl 2:1 a on najednou neco udelal a sel tam brankar na rohovej kop .. nwte jak to mam udelat ? jakym tlacitkem popripade cim ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 ted jsem hral zapas proti CPU ... byla 120min ja vedl 2:1 a on najednou neco udelal a sel tam brankar na rohovej kop .. nwte jak to mam udelat ? jakym tlacitkem popripade cim ? diky to jde kdyz uz zapas konci tak se ti pri rohu objevi moznost dat trojuhelnik a pak bribehne golman:D;) jinak pri normalni hraci dobe sem na to neprisel;) Jinak...klic uz sem si objednal ted jen cekam kdy pride tak mi tam napis ten bayern:D;)...jedinej z poslednich dobrejch klubu...:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 tak rekni a yokozum ty taky Já nevim kterej.. hodte me tam teda českou reprezentaci.. pokud je možno... a kdy se začne hrát? Je důležitý aby měly všichni stejny iso,teda nejlip cso jako já:) aby to nedopadlo jak stim nhlkem. Co takhle nejakej přátelák dneska kolem osmé?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Já nevim kterej.. hodte me tam teda českou reprezentaci.. pokud je možno... a kdy se začne hrát? Je důležitý aby měly všichni stejny iso,teda nejlip cso jako já:) aby to nedopadlo jak stim nhlkem. Co takhle nejakej přátelák dneska kolem osmé?:) repre ne .. vyber tym z ligy .. a stahnete si full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 PLS hodte me tam taky, kdyz tak Valencie,,THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.