zlatokop.zas Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Ahoj lidi tak sry že zase otravuju ale: 1)Když si koupim wifi usb klic můžu na to napojit? a)Pc? b)Notebook? c)Psp? 2)Když si koupim wifi modem(router,kolem 1500kč)můžu na to napojit: a)Pc? b)Notebook? c)Psp? Zatim dk za každou odpověd Zlatokop.zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Kup si Wifi router ten je nejlepší, napojíš na to všechno (PC, Notebook i PSP...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 COZE? ROUTER NA PSP?! jinak APcko (usb wifi) hodis jak do pc tak do ntb ;) a jinak router taky..jedinej rozdil je v tom ze router vysila wifi i kdyz mas vyple pc ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirio Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Tak router má proti wifi klíči jedinou nevýhodu a tou je cena. Ve všem ostatním je určitě lepší. Router ti poslouží např. i jako firewall (HW firewall!!!), nemusíš mít zapnuté PC, když hraješ na PSP, připojení ostatních počítačů do sítě. Já mám např. router, na kterém mám přes USB jednak sdílený disk, druhak sdílenou tiskárnu atd. Jedinou nevýhodou routeru proti klíči je prostě jen vyšší cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zlatokop.zas
Ahoj lidi tak sry že zase otravuju ale:
1)Když si koupim wifi usb klic můžu na to napojit?
a)Pc?
b)Notebook?
c)Psp?
2)Když si koupim wifi modem(router,kolem 1500kč)můžu na to napojit:
a)Pc?
b)Notebook?
c)Psp?
Zatim dk za každou odpověd Zlatokop.zas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts