xDante1986 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 tak a máme to konečně tady, včera byl ohlášen příchod prvního devil may cry titulu na PSP, má vypovídat příběh o tom jak začal Danteho život a také život jeho bratra Virgila po smrti Spardy, titul je prozatím ohlášen na 17. prosince 2008 a myslím že se máme na co těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Juchůůů! Alespoň se je na co těšit! Dozvíme se alespoň něco z Danteho života :D :D A kdo je vydavatel? :blink: :D Studio Dante1986? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 super devil my cry na psp :-O to sme potrebovali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Dante a jeho nejlepsi zpravy (btw Juuuchuuu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 No, jestli to bude jako s GOWem,tak se máme na co těšit. To bude hotový až někdy za 2 roky ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Too nebude hotovy nikdy..Dante jenom vtipkuje :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 heh..proc na kazdej dnesni topic pulka lidi skoci?! :P... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 HO*NO???! tak to je super,kratos uz nebude sam,dalsi bitkar se hlasi o slovo...a pak ze psp umira IN YOUR FACE corvette :D jenom doufam aby to neskoncilo jen u planejch kecu,chtelo by to nejaky screeny ;) EDIT: aha 1. april -> doufam dante ze si jenom nedelas srandu,protoze to by me fakt nastvalo :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 MAMUTHe koukni se na datum xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 uz probehl edit cvaku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 jo byl to joke :D ale jak se každý chytl :D jsem nastínil i trochu příběh aby to bylo věrohodné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 mrdko...sezral jsem to i s navijakem,pak mrknu na datum a hned bylo jasno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 :cry:ja už doufal:cry: :wohow:jinak gud joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 jak jsem viděl nadpis, tak jsem si řekl, že je to další apríl a potom jak tu tomu všichni věřili, tak jsem začal věřit i já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 DMC na PSP = Danteho DMNC :dozey: a za ten joke mazej donutit Capcom at to udela jeste tenhle mesic:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 jezis marja , ja spadl ze zidle a zbytecne OMFG ti dik dante , za to tu hru vyvines a vydas na PSP ty ... mas co delat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 :D tak to byl trochu krutý JOKE :D chudáci lidi s nemocným srdcem :D Budeš mít na svědomí spoustu lidí :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 moc vtipne se mi to nezdalo (sorry za zranene city :D ) .. a je to az trapne jak dnes 3/4 topicu je pokus o nejaky vtipny Aprilovy zertik .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.