Dhoonza Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Helou lidi. Chci se zeptat proč mi ve Flatout nejede multiplayer Ad Hoc mod? Když ho spustím tak se to sekne neboli zamrzne takže tu hru nemužu hrát přes wifi. Jinač hra funguje normálně. Znám více lidí který mají stejný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Tak se koukni na kolik máš danej takt CPU.Jestli na 333 tak ho sniž na max 222 a pošlape ti to.Už se to tu dost řešilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dhoonza Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Už to funguje. Dík dobrý člověče. Potěšil jsi mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Já taky moc dik sem se na to chtěl teptat ale Dhonza mě přředběhl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dhoonza
Helou lidi. Chci se zeptat proč mi ve Flatout nejede multiplayer Ad Hoc mod? Když ho spustím tak se to sekne neboli zamrzne takže tu hru nemužu hrát přes wifi. Jinač hra funguje normálně. Znám více lidí který mají stejný problém.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts