JanisXP Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Čau ted jsem se na serveru hrej dočetl že EA ruší všechny svoje pravidelné vydávané hry (NHL 09,FIFA09 ...) a že je vydá až v roce 2010 ... By mě zajímalo jestli to znamená že se v techto seriiích přeskočí jeden rok , nebo se nebudou vydávat tak jak jsme zvyklí (07 v roce 06 atd.) a bude to tak že budou vycházet hry 09 v roce 09 atd. ??? Doufám tedy že jsem to pochopil dobře a že to tady ještě není ... Tady je odkaz :měl by to být 3. odstavec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Docela prekvapiva informace..me by to vadilo-ja je hraju rad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Docela prekvapiva informace..me by to vadilo-ja je hraju rad..To já taky , ale stejně se mi zdálo že je to vlastně každej rok to stejný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Apríl ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Apríl ??????No je to možný ale doufám že ne .. snad si z toho neudělali na hrej srandu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts