Rylai Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Kdyz jsem si stahl dema z yourpsp.com, tak mi to u nekterych po stahnuti napise corupted dat(kdyz chci demo spustit) poradte please co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Jaky mas firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rylai Odesláno Listopad 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Ty dema co jsou na yourpsp.com vyžadují fw. 2.81 a vyšší tušim ale mérkni se sem http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=pspgames&message.id=315580 Pokud umíš trochu anglicky je to tam všechno hezky napsané co a kam nakopírovat a je tam kotel dem, a nebo upni na 3.01 a stáhni si je všechny bez problémů ale na tomhle fóru tě za update všichni ukamenujou tak si to rozmysli.... Jo a jinak, si asi začátečník tak si pročti tohle http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 ...ale na tomhle fóru tě za update všichni ukamenujou tak si to rozmysli.... Nikdo nikoho kamenovat nebude :wink: Je ale fakt, že na 2.71 rozjedeš jen Loco Roco (ne Halloween), ale je divný, že Ti to píše Corrupted Data, mělo by se Ti to normálně zobrazit a při pokusu o spuštění napsat pořadavek na update (alespoň mě to tak dělalo). Spíš to vypadá, ře se to nestáhlo korektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dann Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Na fw 3.01 mi pudou dema třeba na 2.80, nebo né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Na fw 3.01 mi pudou dema třeba na 2.80, nebo né? jj samozrejmne ze pudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 ...ale na tomhle fóru tě za update všichni ukamenujou tak si to rozmysli.... Nikdo nikoho kamenovat nebude :wink: Je ale fakt, že na 2.71 rozjedeš jen Loco Roco (ne Halloween), ale je divný, že Ti to píše Corrupted Data, mělo by se Ti to normálně zobrazit a při pokusu o spuštění napsat pořadavek na update (alespoň mě to tak dělalo). Spíš to vypadá, ře se to nestáhlo korektně. Halloween funguje taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rylai
Kdyz jsem si stahl dema z yourpsp.com, tak mi to u nekterych po stahnuti napise corupted dat(kdyz chci demo spustit) poradte please co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts