Rylai Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 Kdyz jsem si stahl dema z yourpsp.com, tak mi to u nekterych po stahnuti napise corupted dat(kdyz chci demo spustit) poradte please co s tim?
0 Kořas Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 Ty dema co jsou na yourpsp.com vyžadují fw. 2.81 a vyšší tušim ale mérkni se sem http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=pspgames&message.id=315580 Pokud umíš trochu anglicky je to tam všechno hezky napsané co a kam nakopírovat a je tam kotel dem, a nebo upni na 3.01 a stáhni si je všechny bez problémů ale na tomhle fóru tě za update všichni ukamenujou tak si to rozmysli.... Jo a jinak, si asi začátečník tak si pročti tohle http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330
0 Jajar Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 ...ale na tomhle fóru tě za update všichni ukamenujou tak si to rozmysli.... Nikdo nikoho kamenovat nebude :wink: Je ale fakt, že na 2.71 rozjedeš jen Loco Roco (ne Halloween), ale je divný, že Ti to píše Corrupted Data, mělo by se Ti to normálně zobrazit a při pokusu o spuštění napsat pořadavek na update (alespoň mě to tak dělalo). Spíš to vypadá, ře se to nestáhlo korektně.
0 Dann Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 Na fw 3.01 mi pudou dema třeba na 2.80, nebo né?
0 sir Geralt Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 Na fw 3.01 mi pudou dema třeba na 2.80, nebo né? jj samozrejmne ze pudou
0 placek Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 ...ale na tomhle fóru tě za update všichni ukamenujou tak si to rozmysli.... Nikdo nikoho kamenovat nebude :wink: Je ale fakt, že na 2.71 rozjedeš jen Loco Roco (ne Halloween), ale je divný, že Ti to píše Corrupted Data, mělo by se Ti to normálně zobrazit a při pokusu o spuštění napsat pořadavek na update (alespoň mě to tak dělalo). Spíš to vypadá, ře se to nestáhlo korektně. Halloween funguje taky.
Otázka
Rylai
Kdyz jsem si stahl dema z yourpsp.com, tak mi to u nekterych po stahnuti napise corupted dat(kdyz chci demo spustit) poradte please co s tim?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts