<^KeNnY^> Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2009 čus lidi, mohl bych se přidat do klanu? PLS Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2009 čus lidi, mohl bych se přidat do klanu?PLS ja bych taky sel jestli me vezmete:):psp: Citovat
Daxter Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2009 Jaj, podívejte se, kdy klan naposledy hrál a jak je ten topic starý:roll: Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2009 Tak počkej, funguje ten klan? Jak koukám, tak by se nějaký lidi přidali Já bych to oživil Citovat
brizap Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2009 no jo ja bych se chtel taky pridat Citovat
Lukan Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2009 založíme novej? Neni to trochu zbytecne ? Stejne tu moc hracu nebude,ja se klidne pridam ( momentalne jsem bez psp ) Nick si necham stejny a to LukanCZ a CZe-Lukan za tyto dva nicky me muzete videt ve hre :D Navrhuji aby jste se pridali pod nickem CZe-vas nick a zacali poradne trenovat :P :) Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2009 Neni to trochu zbytecne ?Stejne tu moc hracu nebude,ja se klidne pridam ( momentalne jsem bez psp ) Nick si necham stejny a to LukanCZ a CZe-Lukan za tyto dva nicky me muzete videt ve hre :D Navrhuji aby jste se pridali pod nickem CZe-vas nick a zacali poradne trenovat :P :) To se neboj, já už mám natrénováno :), založil bych novej topic, za timhle uděláme tloustou čáru, jak jsem to četl, tak to bylo mizerný a taky kvůli změně hráčů... Citovat
Spilif Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Když budete hrát tak klidně někdy zajdu stačí napsat kdy a myslím že by neměl být problém... Jestli někdo hráváte tak napište sem klidně ten den a já zajdu;-) Citovat
Skyl1n3 Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2009 hojte, jsem tu novy, rad bych se pridal k vam do klanu, ale nevim jak mam vytvorit ten ucet, na killzone.com uz mam vytvoreny, ale ten druhy nevim jak ho vytvorit, dal jsem Combat Zone ( Online) .. neni tam zadne tlacitko na vytvoreni acc, jen LOGIN, patch mam, pls poradte .. Diky moc Citovat
Little Z Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2009 nazdar rád by som si s vami niekdey zahral :) kedykoľvek po 15-16 hodine možem byť online :) Citovat
Daxter Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2009 refresh, viz první strana Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.