Wartryton Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Jsou to samozrejme dohady, ale mame tuseni, ze nintendo pripravuje novou (třetí) verzi DS. Prepokladame ze bude jeste mensi nez Lite, bude mit vetsi displeye! vlastní uloznou pamet, schopnost surfovani na internetu a vylepsenou vydrz baterie. Napravo vidite nasi predstavu (samozdrejme vy nic nevidite) ale ja jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 To jsi nekde cetl nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 omg,rytec,uz jen to ze si napsal NDS liFe a napravo nic nevidite ale ja jo.jasnej april lamaku:lol: ses jasnej,mas smulu lamaku EDIT: "schopnost" surfovani na netu-to jako kdyz moje PSP umi jit na net tak je jako nakej super hrdina pac ma "schopnost"surfovani na netu? wow a moje PSP umi poustet HB a ISO :shock: no jo,uz mi psali z MARVELU ze nejdriv bude o mym PSP komiks a pak film:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 cetl jsem to v casopise T3 klidne vyfotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Já otom myslím četkl v levelu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ok ja kupuju Stuff...T3 ne...Je tam nejaka fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 jj je .. ja to vyfotim vecer pac jedu ted na trenink ..ale fakt to neni april Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Tak Co ?............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Docela bych se chtěl juknout na ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 haha a už od něj nic neuvidíme :-D Taky mě pobavilo to Life... .-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 sory vcera jsem mel jine starosti mam to uz vyfocene ¨prijdu domu ve 14:30 cca a dam to sem a bude vyter kdyz to tam bude že? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 a co bylo za datum kdyz ten casak vysel? :) je to takovy divny, maji tuseni...navic o kolik by jeste chteli ds zmensovat + pokud zvetsi displaye budou muset neco udelat s rozlisenim,protoze pak budou hrany jak svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 T3.. Datum vydání Duben 2008/129sk/85kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 V T3 takovy kravin uz psali... Stejne to bylo u PS3 a podobne - proste jen nacpani textu do prazdneho mista. =) Ale kazdy vetsinou veri vsemu, co se kde pise. Ti mozna pripravuji uz rovnou i ctvrtou (mate jak s FF serii), ale nema smysl se chytat kazdeho slova z casopisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 to stejne to vypada jak nejakej gameboy color(odklapeci)je to pro male deti tyhle blbustky jako je nintendo a gameboy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
handm3n Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Pardon, že sem píšu po 2 měsících od posledního příspěvku. Časopis vyšel v dubnu(april)... nedělali si jen srandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 to stejne to vypada jak nejakej gameboy color(odklapeci)je to pro male deti tyhle blbustky jako je nintendo a gameboy. Nevim, rikej si co chces, ale v tom pripade pro koho je PS3 a XBOX360 a ostatne i PSP, pokud je NDS pro male deti? Vypada jako gameboy, to sorry, ale myslim, ze gameboy vypada uplne jinak, snad az na tlacitka je to uplne jine.. .. mam PSP i NDS, takze mohu hodnotit, hry na NDS nejsou o nic detinstejsi, nez hry na PSP, NDS vydrze dele (hry maji vetsi a delsi hratelnost) - takze rozhodne hloupe NDS neodsuzuj, kdyz ho nemas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.