vojta69 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ču§ mám takovej problém,mám filmy v angličtině a k tomu titulky(.srt),ale to do psp nejde,neví někdo jak ty titulky rovnou narvat do toho filmu a aby to šlo do psp?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 murphy Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ču§ mám takovej problém,mám filmy v angličtině a k tomu titulky(.srt),ale to do psp nejde,neví někdo jak ty titulky rovnou narvat do toho filmu a aby to šlo do psp?:bash: treba to zkus pres tohle http://www.pdamobile.cz/index.php?ind=downloads&op=entry_view&iden=78 ja to pouzivam:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 teda vojto tohle ty nevíš jo? :dozey: xvid4psp :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 xvid4psp mi nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dhoonza Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Převeď si ten film v programu PSP Video Express a budou ti fungovat titulky. Je docela jednoduchý na ovládání a rychlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojta69
ču§ mám takovej problém,mám filmy v angličtině a k tomu titulky(.srt),ale to do psp nejde,neví někdo jak ty titulky rovnou narvat do toho filmu a aby to šlo do psp?:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts