Bourec Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Takže stala se mi takova nemila vec. Vcera sem si updatnul verzi na 3,90 M33-3 a vsechno slo v pohode. Dneska jsem si ve skole vsiml, ze datum mi ukazuje 33/3. Ikdyz tam nastavim aktualni datum. Tak se to nezmeni. Kdyz dam System Information tak tam mam tyto udaje: System Software: 3,33 M33-3 Nickname: March 33 Mac Address: 33:33:33:33:33:33: Z nejakyho duvodu se mi to takhle pojebalo. Nevim co to znamena, co s tim je a uz vubec nevim jak to spravit. Poradi nekdo prosimvas ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=24719 To si DAX urobil z nas 1veho aprila :D pls LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bourec Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 aha tak pardon .. moje chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 jj hod si jine datum a restartni psp cez vsh (select - reset device) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bourec
Takže stala se mi takova nemila vec.
Vcera sem si updatnul verzi na 3,90 M33-3 a vsechno slo v pohode.
Dneska jsem si ve skole vsiml, ze datum mi ukazuje 33/3. Ikdyz tam nastavim aktualni datum. Tak se to nezmeni.
Kdyz dam System Information tak tam mam tyto udaje:
System Software: 3,33 M33-3
Nickname: March 33
Mac Address: 33:33:33:33:33:33:
Z nejakyho duvodu se mi to takhle pojebalo.
Nevim co to znamena, co s tim je a uz vubec nevim jak to spravit.
Poradi nekdo prosimvas ? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts