.::DirtyKing::. Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Hoj, mám menší dotaz, jak se ve Win XP zadávají ty 2 příkazy v cmd při tvorbě MMS, jak jsou ty příkazy na Win Vista? Prej tam jsou jiné ... jedná se o Win Vista Home Basic .... :), díky za odpovědi .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 2, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Prikazi sou stejny :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 jo ja mam visty a natech to nejde teda spon mi tekken rikal ze to blbne (nejde) a tak jsem musel to udelat u segry na pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 92speedx92 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 prikazi sou mozna stejny ale na vistach nefungujou , jestli mislis formatovani kraty prez cmd kdyz das na C: mspformat.exe tak to na vistach nefacha pac nepodporujou eboot jako xpecka:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Prikazi sou stejny :dozey: To vím taky, ale jsou nefunkční ... prikazi sou mozna stejny ale na vistach nefungujou , jestli mislis formatovani kraty prez cmd kdyz das na C: mspformat.exe tak to na vistach nefacha pac nepodporujou eboot jako xpecka:-D Oka díky, tak jsem v p.... :(. Jinak díky. Jinak problém je vyřešen ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.::DirtyKing::.
Hoj,
mám menší dotaz, jak se ve Win XP zadávají ty 2 příkazy v cmd při tvorbě MMS, jak jsou ty příkazy na Win Vista? Prej tam jsou jiné ... jedná se o Win Vista Home Basic .... :), díky za odpovědi ....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts