parak Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 zdarec, hrajete nekdo tuhle oumajgatovou hru ? :wohow:. Já jo a je to velmi záživné. ozvete se nekdo at muzem utvorit gang. http://www.thecrims.com/ Piste nazory na ni a muzete se podelit jeste s jinymi online hrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Jednu dobu jsem to hral a bylo tam na me az moc debilnich veci: rozdeleni na veky, je nutne mit rychle pripojeni, aby byl hrace dobrej, je nutny stravit u toho strasny mnozstvi casu, aby byl hrac dobrej, strasne repetivni, a pokud umres, vyhodi te to z gangu. Ale docela dlouho me to bavilo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 hraval jsem to .. po case omrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.