frajer252 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Ahoj prosimvas poradte mi mam 3.90M33 FW a když jsem dělal ten plugin tak se mi pak nakonci když sem se kouknul jestli se mi FW přejmenovalo tak tak nebylo nic kolonka na FW byla przdna.Co s tim prosim poradte!!Díky moooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 nejspise vim co mas za problem v psp na rootu karty mas textovy soubor s nazvem vchanger.txt ale ten soubor se musim nenovat jenom vchanger v tom zabalenem souborum dokonce ten textovej soubor mas a ten si jen nakopirujes na root v tom souboru napises jmeno fw naky chces a je to ale upozornuju ze na 3.90 m33-3 nefunguje teda alespon mne ne. a jestli to neni tim tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frajer252 Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Uš to jdeeee :D supa díky si moc hodný že si poradil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
frajer252
Ahoj prosimvas poradte mi mam 3.90M33 FW a když jsem dělal ten plugin tak se mi pak nakonci když sem se kouknul jestli se mi FW přejmenovalo tak tak nebylo nic kolonka na FW byla przdna.Co s tim prosim poradte!!Díky moooc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts