crazym Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Jaký je nejlepší kabel pro x360 vzhledem ke kvalitě obrazu ,jak pro FullHD TV, tak i pro normal TV bez HD. Díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 pro normální zaleží na vstupech... buď AV kabel nebo když je lepší tak někdy tam jde i component kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crazym Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 mám tu normální vstupy pro ten kabel co je u xboxu v základu. jak poznám co tam jde? Potřebuju kabel pro oboje s co nejlepší kvalitou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 jestli tam nemáš více vstupu třeba fialovou barvu tak tam ten component nepůjde.. dále lepší než normální by měl být tento http://www.playcentrum.cz/rgb-cable--optical-out-xbox-360-314401.htm ale tam bude tak malý rozdíl že to asi ani nepoznáš...podle mě se nevyplatí kupovat --- a k té HDTV : já používám component kabel (ani není originální protože mi poslali jiný než byl na obrázku , ale nechal jsem to tak kvalita úžasná víc nepotřebuju...) HDMI kabel bude ale určitě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crazym
Jaký je nejlepší kabel pro x360 vzhledem ke kvalitě obrazu ,jak pro FullHD TV, tak i pro normal TV bez HD.
Díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts