Guest Patas Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 čauky lidičky mam psp 2 dny :D no a nahral jsem davehooka abych mohl zasmažit nejakou tu gamesku ale když chcu pustit ten davehok tak mi to napiše chybu: The gaem could not be started.(80020148) cos tim??mam fw 2.71 předem dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 čauky lidičky mam psp 2 dny :D no a nahral jsem davehooka abych mohl zasmažit nejakou tu gamesku ale když chcu pustit ten davehok tak mi to napiše chybu: The gaem could not be started.(80020148) cos tim??mam fw 2.71 předem dik za odpovedi http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 (dneska je toto nake oblibene tema :twisted: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 čauky lidičky mam psp 2 dny :D no a nahral jsem davehooka abych mohl zasmažit nejakou tu gamesku ale když chcu pustit ten davehok tak mi to napiše chybu: The gaem could not be started.(80020148) cos tim??mam fw 2.71 předem dik za odpovedi Je to tim fw na to aby jsi hrál hry přez deevhooka musím mít fw 1.5 nebo ještě jdou hrát iso hry na 2.71 SE-A,B,C vše potřebně k tomu se dočteš v topiku pro začátečníky... je tam vše... jukni tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 čauky lidičky mam psp 2 dny :D no a nahral jsem davehooka abych mohl zasmažit nejakou tu gamesku ale když chcu pustit ten davehok tak mi to napiše chybu: The gaem could not be started.(80020148) cos tim??mam fw 2.71 předem dik za odpovedi http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 (dneska je toto nake oblibene tema :twisted: ) Byls rychlejší... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 čauky lidičky mam psp 2 dny :D no a nahral jsem davehooka abych mohl zasmažit nejakou tu gamesku ale když chcu pustit ten davehok tak mi to napiše chybu: The gaem could not be started.(80020148) cos tim??mam fw 2.71 předem dik za odpovedi Je to tim fw na to aby jsi hrál hry přez deevhooka musím mít fw 1.5 nebo ještě jdou hrát iso hry na 2.71 SE-A,B,C vše potřebně k tomu se dočteš v topiku pro začátečníky... je tam vše... jukni tam... ..existuje specialni devhook pro fw 2.71 ....info v odkazu, kterej sem napsal vejs... ..a nebo downgrade a hrat z 1.50 nebo 2.71 SE ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 čauky lidičky mam psp 2 dny :D no a nahral jsem davehooka abych mohl zasmažit nejakou tu gamesku ale když chcu pustit ten davehok tak mi to napiše chybu: The gaem could not be started.(80020148) cos tim??mam fw 2.71 předem dik za odpovedi Je to tim fw na to aby jsi hrál hry přez deevhooka musím mít fw 1.5 nebo ještě jdou hrát iso hry na 2.71 SE-A,B,C vše potřebně k tomu se dočteš v topiku pro začátečníky... je tam vše... jukni tam... Nevím, jaks to myslel, ale ISO hry jdou už hezkou dobu hrát i na origo FW 2.71 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 čauky lidičky mam psp 2 dny :D no a nahral jsem davehooka abych mohl zasmažit nejakou tu gamesku ale když chcu pustit ten davehok tak mi to napiše chybu: The gaem could not be started.(80020148) cos tim??mam fw 2.71 předem dik za odpovedi Je to tim fw na to aby jsi hrál hry přez deevhooka musím mít fw 1.5 nebo ještě jdou hrát iso hry na 2.71 SE-A,B,C vše potřebně k tomu se dočteš v topiku pro začátečníky... je tam vše... jukni tam... ..existuje specialni devhook pro fw 2.71 ....info v odkazu, kterej sem napsal vejs... ..a nebo downgrade a hrat z 1.50 nebo 2.71 SE ... Jj to je pravda... na to jsem dočista zapomněl... :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Patas Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 lidičky ajde ten mužete mi tu hodit link na ten special davehok na 2.71?pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Patas Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 nebo jde předelat fw2.71 ta-082 na to 2.71 se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 nebo jde předelat fw2.71 ta-082 na to 2.71 se? ...kdyby sis precet ten navod v odkazu, kterej sem ti dal, tak uz to davno mas... ...dneska je uplnek nebo co, ze se vsichni chovaj...no tak jak se chovaj... ..nevim proc se tady na neco ptas, kdyz veskery rady ignorujes :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Patas Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 už jsem t rozjel no ale když stisknu v davehook start tak se to sekne:-( čim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.