bykk Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 dam 1000 pts tomu,kdo mi pomuze ''zprovoznit'' infrastructure na psp-s jakoukoliv hrou:D,thx ani jedna hra mi nejde:?napr-moh:heroes2 pokazdy.....http://ukazto.com/?img=2563135,screenshot002.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 pomohl bych ti ale řekl jsi toho trochu málo možná to bude MAC adresou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 pomohl bych ti ale řekl jsi toho trochu málo možná to bude MAC adresou Co by s ni bylo? Zabanovana?:roll:...ani nahodou...:roll: Ano co je za problem? VUbec se nepripojis? na net normalne muzes?:)...nejdou ti jen hry od EA?...(nektere maji problemy s regnutim...) a kde skoncis s "hranim"? ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benefic Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 no aj ja som mal taky problem.. siel mi na PSP internet ale nesli mi infrastructure hry az na Worms 2 a bolo to tym ze som mal nespravne nastavene ip adresy na AP a myslim ze to bola hlavne default gateway...nastavil som ju tak ako ju mam v pc a uz to ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 na net normal muzu,nejde mi ani jedna hra,at uz od EA ci neco jinyho....poslu screen treba od moh 2 ale momentalne nemuzu najit USB cabel:cry:takz zatim cekjete a dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krivi Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Já mam taky takovej problem a asi to bude hartwer než softwar protože sem psp přehral mam default nastaweni a taky nic jina deska taky nepomohla tak nvm :)Ale nekoukal sem na wifi tak tam neco muže bejt asi jinak nwm:) Kdis na to přidete pisnete my pmpls:):) DIk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 pridal sem ten screen,nidko nevite co to je zac?pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bykk
dam 1000 pts tomu,kdo mi pomuze ''zprovoznit'' infrastructure na psp-s jakoukoliv hrou:D,thx ani jedna hra mi nejde:?napr-moh:heroes2 pokazdy.....http://ukazto.com/?img=2563135,screenshot002.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts