Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PLS pomožte...:)

BassBoxXx

Otázka

Nazdar....mám problém, když si stáhnu film do PSP a hodim si ho do tý složky MP_ROOT atd.....tak když otevřu videa v PSP tak mi tam píše Unsuported data nebo tak něco....můžete mi PLS poradit...?? mám firmware 2.6

Díky, a sry za takovýto dotaz ale to PSP neni ani moje....je bratra a toho to absolutně nezajímá, jenom jako debil dokola hraje.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
no ale upgradnout mi to nejde....:(:(:( prostě to tam nahraju do tý správný složky ten update a PSP mi píše že tam nic neni...:(:(

c? to je blbost :) Kdyz stahnes update a hodis ho do slozky x:\PSP\GAME\UPDATE tak to de! ;) ale rozmysli si jestli chces update, nebo iso... i kdyz 2.8 nejspis bude prolomeny...

no a ještě mám jeden problém....jak poznám kodek ??:(

v pspcku ho poznas kdyz normalne najedes na video a hodis Information, a v pc zas vlastnosti ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

No teda pán je kaskadér, ty co se nemůžou rozhoupat do FW věšinou končej se slzama v očích nad nicnedělajícím blikajícím zeleným svítítkem a fakt drahym kusem umělý hmoty.

(jak ten jeden jak z nedočkavosti nemohl dočíst "pro začátečníky", něco tam nacpal a druhej den psal že se mu to nechce pustit - psp měl asi 3 hodiny a ani si chudák nezahrál)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu