jii Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Zdravim vsechny, mam wii s d2c a nektere hry a shop chteji udatovat a ja se bojim, ze mi to pak uz nepojede. Je v tom nejaky problem a pokud je jde chip nejak vypnout, aby se mohl provest update. Diky jii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 3, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Updatovat muzes pokud mas Pal konzoli koupenou v evrope z pal her , pokud mas amickou konzoli tak musis updatovat z ntsc verzi . V zadnym pripade neupdatuj Region free hrama :D btw , takto je to u wiikey , u toho tvojeho to asi bude to sami :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jii Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 OK, takze ja si koupim original Metroid a udelam aktualizaci a pude to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 3, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Melo by radsi si tu procti topiky , nekde se tu o tom uz mluvilo ale na 90% to tak bylo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tibko68 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Ja mam Wiikey a updatujem bezne cez net vzdy ked ma na to konzola vyzve - zatial vzdy bez problemov ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 naděláte já updatuju i přes RF hry a vždycky v pohodě, většina čipů komplet odborává Region lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jii Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Nikdo tu nemluvi o d2c chipu. Stale nevim zda updatovat. Pokud by ten update probeh a pak mi to preba nejelo, jde to nejak vratit, nebo chip odstranit? jii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 updaty z PAL Her prováděj v klidu i na tom tvém čipu to jde....jak je to s RF a NTSC hrama na něm nevím, nemusíš kupovat origo hru na update, ale ujisti se že updatuješ z pal verze hry a stahuj jen z ověřených zdrojů tu na foru mám asi 40 her 90% je pal tak si stáhni nějakou novější a updatuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jii Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Konecne!!! To je slovo chlapa. Diky moc. Asi si koupim original Metroida a zkusim to s nim. Na GC byl super. Jeste jendou diky. Doufam ze to vyjde. jii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KillDalos Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 zdravim, chci se zeptat, u kterych her je update na verze 3.1 nebo 3.2. Stahl jsem si Super Smash Bros.Brawl NTSC verzi bez updatu, ale ja mam jen 3.0 takze mi to proste nejede. Internet nemam, takze jedina cesta jak updatovat je pres hru. Tak mi pls poradte nejakou PAL hru diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pytrisss Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 zdravim, chci se zeptat, u kterych her je update na verze 3.1 nebo 3.2. Stahl jsem si Super Smash Bros.Brawl NTSC verzi bez updatu, ale ja mam jen 3.0 takze mi to proste nejede. Internet nemam, takze jedina cesta jak updatovat je pres hru. Tak mi pls poradte nejakou PAL hru diky. Mario kart :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jii
Zdravim vsechny,
mam wii s d2c a nektere hry a shop chteji udatovat a ja se bojim, ze mi to pak uz nepojede. Je v tom nejaky problem a pokud je jde chip nejak vypnout, aby se mohl provest update.
Diky
jii
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts