kungpao Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 čau, mam problem stah sem si hru a má příponu .7z,,,konkretne World Series Of Poker 2008,,,, kam ji mám dát nebo co mám zapnou/vypnout aby mi to jelo... diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 winrar nebo 7zip například Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kungpao Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 ja myslim aby mi jela v psp, ne abych ji moh nauploadovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 ja myslim aby mi jela v psp, ne abych ji moh nauploadovat.. looool... prvně to musíš rorbalit:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 No však to extrahuj, a potom *.iso / *.cso zkopči na ms0:/ISO EDIT: (+|___|+) rychlejší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zachary Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 musis si to nejdrive unZipnout(WinRar nebo 7zipem) a potom pripojit USBckem PSP k PC a na rootu vytvorit slozku ISO a do ni to nakopcit:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kungpao Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 aha, takže k tomu musim mit ten program 7zip, asi .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Asi ne, ale určitě, nebo ti taky vystačí winrar, nebo total commander (se mi zdá:D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 murphy Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 *.7z je stejny jako bys mel treba *.rar ...staci? proste je to archiv ze kteryho dostaneco co v nem je :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kungpao
čau, mam problem stah sem si hru a má příponu .7z,,,konkretne World Series Of Poker 2008,,,, kam ji mám dát nebo co mám zapnou/vypnout aby mi to jelo...
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts