wizzy Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Kamarad ma R6 Vegas 2 ja si to chci okopcit ale nevim jak abych neznicil DL DVD (už nema tu Image) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Já jsem to udělal přes imgburn.Zadej tam create image file from disc,zvol mechaniku a rychlost dej 2,4.No a vzniklé iso vypal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 prostě dej kopírovat disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Já nejsem na dlouhý čekání pres ten img burn ale slo by kakashi pres nero copy disc???:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Mě to přes to nero nějak nejde,pořád mi to kopíruje jenom nějaké soubory o celkové velikosti 4 mb.Ty ostatní to nechce najít,ale zkusit to můžeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 NWM ci to pojde ale skus UltraIso a tam si vytvor Image, potom ho vypal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 ja kopie palim v neroexpress "kopirovat disk" a vse OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stanly Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 ja pouzivam Clone Cd a funguje to perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wizzy
Kamarad ma R6 Vegas 2 ja si to chci okopcit ale nevim jak abych neznicil DL DVD (už nema tu Image)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts