Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém NHL 07 infrastructure

Wartryton

Otázka

mám takovej problém a potrebuju fakt radu ...

Mám od Budhinsma nhl 07 a ostatni taky nebo od marka full version .. kdyz chci hrat po netu s nekym tak to nejde . pripojuju se k nemu a proste se nepripojime .. kdyz hraju zase s nekym jinym tak to treba jde ... a tak dale .. prosim opravdu mi poradte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Je to nejspis tím, že každý má jinou verzi. Bud umd, iso, cso, nebo iso rip, cso rip... a ktomu jeste kazdej hrac ma psp na jiny frekvenci.. takze pokud narazis na nekoho skym to jde,tak je to tim ze si se trefil do spravnyho sestaveni co ma souper... Nejlip by bylo kdyby mely vsichni origa,a origo firmware-nebo alespon stejnou frekvenci na neofiku fw-ru.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám takový návrh, i když s tím asi nebudete souhlasit - pokud si fakticky chceme zahrát, kupme si originál UMD NHL 07. Na hrajte.cz ho maj za 500,-. Já si pro něj dnes pojedu.

Nebaví mě furt s napětím čekat, jestli se připojím nebo ne. Chci si pořádně zahrát. Od toho PSP mám a 500,- není zas taková pálka...

Odkaz ke komentáři

• 0

hele to je snad nemůžný koupim si UMD že si zhrajem s wrytonem kterej má taky UMD to spustíme a to sdamí jak když máme iso já bych to rozbyl jak ten blbec tady od sud nevíte jestli mi to reklamujou že mi nejde multak a doufám že NHL 09 takové problémy mít nebude

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu