onzin Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Kdyz jsem si znicil plombu a objevili by se mi tri diody smrti, tak co mam delat? da se nejak uplatnit reklamace u microsoftu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 jedině si někde sehnat tu plombu asi,a nebo vyhledat někoho kdo ti to opravý (i takový lidi jsou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onzin Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 a kde bych tu plombu asi tak mohl sehnat?? na netu jsem nasel jenom jeden starej odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThoMsonman Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 koukni se na ebay a nebo na nakou podobnou stranku ale aby to bylo v cesku nekde sem to videl ale uz newim kde a prodavali ji za 300kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onzin Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 tam neni a a v cesku ta jedina nabytka skoncila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 jedine custom oprava co je na youtube tzv Towel tríck viz youtube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 no nebo si můžeš na chlaďáku od grafárny usmažit vejce...to bylo taky na youtubu:D.. kromě towel tricku sem ještě víděl že do něj začal mlátit a dupat na něj pak mu to taky jelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
onzin
Kdyz jsem si znicil plombu a objevili by se mi tri diody smrti, tak co mam delat? da se nejak uplatnit reklamace u microsoftu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts