onzin Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 Kdyz jsem si znicil plombu a objevili by se mi tri diody smrti, tak co mam delat? da se nejak uplatnit reklamace u microsoftu?
0 LukDM Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 jedině si někde sehnat tu plombu asi,a nebo vyhledat někoho kdo ti to opravý (i takový lidi jsou)
0 onzin Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 a kde bych tu plombu asi tak mohl sehnat?? na netu jsem nasel jenom jeden starej odkaz.
0 ThoMsonman Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2008 koukni se na ebay a nebo na nakou podobnou stranku ale aby to bylo v cesku nekde sem to videl ale uz newim kde a prodavali ji za 300kc
0 onzin Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Duben 4, 2008 tam neni a a v cesku ta jedina nabytka skoncila
0 wizzy Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2008 jedine custom oprava co je na youtube tzv Towel tríck viz youtube
0 JamesRamone Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2008 no nebo si můžeš na chlaďáku od grafárny usmažit vejce...to bylo taky na youtubu:D.. kromě towel tricku sem ještě víděl že do něj začal mlátit a dupat na něj pak mu to taky jelo...
Otázka
onzin
Kdyz jsem si znicil plombu a objevili by se mi tri diody smrti, tak co mam delat? da se nejak uplatnit reklamace u microsoftu?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts