Lachtan Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 PS3 mám od ledna a prakticky od té doby jsem neměl s netem žádný problém. Ten ale začal asi před dvěma týdny a to chybou 80710102. (net k ps3 připojuju pomocí ethernet kabelu, který vypojím z pc) Co všechno jsem zkusil: 1) Instalace nového FW 2) Umrtvení přijímače 3) Změna IP adresy IP adresu mě to přidělí, ale u Internet Connection nastane failed. Jinak ta chyba je přesně: An error has occured during communication with the server. This is a DNS error. V překladu: Při komunikaci se serverem nastala DNS chyba. Prolít jsem na googlu cizí fora, ale nikde jsem zatím nenašel odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Weemeen Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 tam by mela byt chyba asi v i.p. adresach jiny problem by v tom byt nemel, mozna ti nejde sitova karta, skus napsat crackhorsovi ten ti urco poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matry2 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Tak si nastav pevnou IP adresu a všechno ostatní, mě to doma taky zlobilo, teď už to běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bigruka Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 zdravim,uz 3tydny se mucim s pripojenim na net,pouzivam kabel z pc.v nastaveni ps3 jsem postupoval podle navodu ale porad me pise ip adresa falled.mam pouzit ip adresy co pouizvam v pc?pls poradte,jsem amater co se tyka ps3:ziped: marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 buracek Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 zdravim,uz 3tydny se mucim s pripojenim na net,pouzivam kabel z pc.v nastaveni ps3 jsem postupoval podle navodu ale porad me pise ip adresa falled.mam pouzit ip adresy co pouizvam v pc?pls poradte,jsem amater co se tyka ps3:ziped: skus spíš dát nastavení v ps3 automaticky. nepochopil jsem moc jak si to myslel s kabelem z pc to jako ze sítový karty ? jednodušší je koupit router dát ho za modem a máš klid . měl jsem plno problémů s přepojováním kabelu z modemu střídal jsem Pc a ps3 a blblo to musel jsem neustále restartovat modem od (UPC) po zakoupení routeru a jeho mastavení běhá vše bezvadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 27, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 PS3 mám od ledna a prakticky od té doby jsem neměl s netem žádný problém. Ten ale začal asi před dvěma týdny a to chybou 80710102.(net k ps3 připojuju pomocí ethernet kabelu, který vypojím z pc) Co všechno jsem zkusil: 1) Instalace nového FW 2) Umrtvení přijímače 3) Změna IP adresy IP adresu mě to přidělí, ale u Internet Connection nastane failed. Jinak ta chyba je přesně: An error has occured during communication with the server. This is a DNS error. V překladu: Při komunikaci se serverem nastala DNS chyba. Prolít jsem na googlu cizí fora, ale nikde jsem zatím nenašel odpověď. Problem bude v tom ze Ip tveho pc je blokovana na mac adresu tvyho pc , mel by to vyresit router :) Ja kdyz pichnu kabl z pc do ps3 tak mi to taky nejede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bigruka Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 asi koupim ten router,muzete me nejaky doporucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 asi koupim ten router,muzete me nejaky doporucit http://www.megafoto.cz/belkin-n1-wifi-router.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Pomůže, když zkontroluješ IP adresy všech přístrojů, připojených na router... (attached devices). Každá MAC musí mít svojí (rozdílnou IP). Taky se podívej do routeru, jestli ho máš povolen jako DHCP server. Jo a pak nastav připojení v PS3 stejně, jako router, jen s jinou IP. Např. IP routeru bude 192.168.1.1, IP počítače bude 192.168.1.2 a IP PS3 192.168.1.3. Stejné IP pak bude v nastavení network na samotném PS.... PS3 mám od ledna a prakticky od té doby jsem neměl s netem žádný problém. Ten ale začal asi před dvěma týdny a to chybou 80710102.(net k ps3 připojuju pomocí ethernet kabelu, který vypojím z pc) Co všechno jsem zkusil: 1) Instalace nového FW 2) Umrtvení přijímače 3) Změna IP adresy IP adresu mě to přidělí, ale u Internet Connection nastane failed. Jinak ta chyba je přesně: An error has occured during communication with the server. This is a DNS error. V překladu: Při komunikaci se serverem nastala DNS chyba. Prolít jsem na googlu cizí fora, ale nikde jsem zatím nenašel odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Tony.D Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Problem bude v tom ze Ip tveho pc je blokovana na mac adresu tvyho pc , mel by to vyresit router :) Ja kdyz pichnu kabl z pc do ps3 tak mi to taky nejede :D Přesně tak! Měl sem stejnej problém...koupil sem router a vše jede jak má8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedrochuarez Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 :?PS3 mi hlásí DNS eror, nelze se dostat na weby, ani se zkonektit na on-line hry, ale stahování dema z Playstation Store běží bez problému. Posr...se to po vypnutí a zapnutí routru, zkoušel sem na PS3 znova nastavit připojení, ale nepomohlo - test připojení ohlásí chybu u PS Network. Mám ještě notes a tam běží weby bez problému (přes ten samý router) Poradí někdo kde hledat chybu, jestli v nastavení routru nebo u PS3 díky moc marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meridius Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Nemáš tam někde nastavený špatný DNS záznam? PS3 nemám, ale v notesu máš možná DNS přidělovat automaticky, tak jestli v PS3 by nemělo být něco podobného. DNS je otázka providera netu, než tvého PS3. Pakliže jsi tam nenapsal něco natvrdo a špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Viděl bych to na fixně nastavené DNS servery v PS3, je možné že si router načetl nové ale v network na PS3 máš nějaké nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KILLaMH Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Zacni s kodom ktory ti vyskoci,ked otvoris store...Google napovie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedrochuarez Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 tak sem včera večer vyzkoušel automatické i manuální nastavení internetu v PS3 i s restartama PS3 možná 10x a výsledek žádnej. Dneska ráno zapnu PS3 a funguje vše jak má, fakt už tomu vůbec nerozumim a jen doufám, že to připojení bude funkční i po návratu z práce:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 AHOJ zdravim vsechny, mam problem kdyz pichnu ethernet kabel do ps3 napise to neco z ip a pri test connection ze neni connected ,,,pouzivam to tak ze vypojim net z pc a dam do ps3 nebyla by nejaka rada??? prosim dekuju za odpoved:cry: marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 AHOJ zdravim vsechny, mam problem kdyz pichnu ethernet kabel do ps3 napise to neco z ip a pri test connection ze neni connected ,,,pouzivam to tak ze vypojim net z pc a dam do ps3 nebyla by nejaka rada??? prosim dekuju za odpoved:cry: Předně se pochlub jakého máš poskytovatele a router. To je jako napsat do autoopravny nejede mi auto. p.s. pokud máš UPC tak po přepojení kabelu z PC do PS3 vypni router z napájení na 30s po zapnutí by ti měl net do 3 minut najet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Předně se pochlub jakého máš poskytovatele a router. To je jako napsat do autoopravny nejede mi auto.p.s. pokud máš UPC tak po přepojení kabelu z PC do PS3 vypni router z napájení na 30s po zapnutí by ti měl net do 3 minut najet. myslis ze by pomohl kdybych to dela pres usb wifi modul?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Kyle Reese jak ti má člověk poradit, když mi nenapíšeš to co potřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Kyle Reese jak ti má člověk poradit, když mi nenapíšeš to co potřebuju. postytovatel vivo, satelit na strese a z neho ethernet kabel do pc,router nemam,dostal sem radu na nejakej usb wifi modem omlouvam se za mou spatnou komunikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 postytovatel vivo, satelit na strese a z neho ethernet kabel do pc,router nemam,dostal sem radu na nejakej usb wifi modem omlouvam se za mou spatnou komunikaci Na USB WiFi klíč se vykašli, to rádio co máte na střeše bude hlídat MAC adresu, buď bude stačit restartovat to koncové zařízení. Nebo zavoláš poskytovateli řekneš mu že si měníš síťovku v PC a dáš mu MAC adresu PS3. V pecku pak naemuluješ (přepíšeš) MAC adresu síťovky stejnou jako má PS3. A nebo si kup Wankovej router a máš po starostech. Připojíš router k rádiu do něj PC, naemuluješ MAC z PC do routeru, přes jeho konfigurační rozhraní a máš po starostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Na USB WiFi klíč se vykašli, to rádio co máte na střeše bude hlídat MAC adresu, buď bude stačit restartovat to koncové zařízení. Nebo zavoláš poskytovateli řekneš mu že si měníš síťovku v PC a dáš mu MAC adresu PS3. V pecku pak naemuluješ (přepíšeš) MAC adresu síťovky stejnou jako má PS3. A nebo si kup Wankovej router a máš po starostech. Připojíš router k rádiu do něj PC, naemuluješ MAC z PC do routeru, přes jeho konfigurační rozhraní a máš po starostech. JA PC MOC NEROZUMIM NAPSAL BYS ME NEJAKEJ DETAILNI POSTUP CO JE POTREBA VSE K TOMU JAK TO DELAT ,SRY SEM BLB NA PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Prvně zkusit přehodit PC a PS3, zkusit vypnout a zapnout to radio, on je to vlastně taky router. Otázkou je jestli ho nemáš na půdě. Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Prvně zkusit přehodit PC a PS3, zkusit vypnout a zapnout to radio, on je to vlastně taky router. Otázkou je jestli ho nemáš na půdě. Odkud jsi? slavkov u brna kde s eto zapina??? to vubec nevim neslo by to pres o wifi nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 musíš to odpojit z elektriky, přepojit z PC kabel LAN do PS3 a zapnout router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 musíš to odpojit z elektriky, přepojit z PC kabel LAN do PS3 a zapnout router router nemam jako ze ten net z pc pichnu do ps3 vypnu nahodim a na co router pojede kdyz nebude zapojen btw co je ten wankowej router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lachtan
PS3 mám od ledna a prakticky od té doby jsem neměl s netem žádný problém. Ten ale začal asi před dvěma týdny a to chybou 80710102.
(net k ps3 připojuju pomocí ethernet kabelu, který vypojím z pc)
Co všechno jsem zkusil:
1) Instalace nového FW
2) Umrtvení přijímače
3) Změna IP adresy
IP adresu mě to přidělí, ale u Internet Connection nastane failed.
Jinak ta chyba je přesně:
An error has occured during communication with the server. This is a DNS error.
V překladu:
Při komunikaci se serverem nastala DNS chyba.
Prolít jsem na googlu cizí fora, ale nikde jsem zatím nenašel odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
13
10
9
3
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 24
19
říj 9
8
dub 27
5
zář 11
4
Top Posters For This Question
huhla 13 posts
Kyle Reese 10 posts
kravitch 9 posts
MiranC 3 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 24 2008
19 posts
říj 9 2008
8 posts
dub 27 2008
5 posts
zář 11 2008
4 posts
69 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.