xando Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Zdravím, mohu se zeptat, co znamená, když bliká prstenec na ovladači, postupně za sebou všechny čtyři části? Ale ovladač funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 neoběvuje se to když zapneš xbox a pak přestane ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 A nebo mas vybite baterie :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 na to se hodí jeda zkratk RTFM (Read The Fucking Manual) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xando Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Díky za lekci anglického jazyka, ale v manuálu jsem nic nenašel :D :D. Objevuj se to právě až po zapnutí. Ale ovladač funguje. Tak nevím. Možná je to tím, že jsou vybité baterie. Mám originální nabíjecí a měsíc jsem je nepoužíval, tak možná. Zkusím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 pokud vím...tak když bliká celý nemá signál od xboxu ... když blikají 2 najednou střídavě do kříže...jsou skoro vybytý baterie ...a když bliká jeden tak to snad víte všichni...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xando Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Právě, že mě to překvapilo, že blikají všechny, ale přitom ovladač funguje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 pokud blikají střídavě všechny tak skoro vybité baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xando
Zdravím,
mohu se zeptat, co znamená, když bliká prstenec na ovladači, postupně za sebou všechny čtyři části? Ale ovladač funguje.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts