dioda Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 nvm jestli to tu uz bylo nenasel jsem to tu kdyz zapnu afkim a zacnu se pripojovat pripoji se mi to ale pak se to kousne a dale to uz nejede kamos mi rikal ze to mohl udelat spravce site ze mi zatrhnul ristup jestli ano jde to nejak obejit ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 nvm jestli to tu uz bylo nenasel jsem to tu kdyz zapnu afkim a zacnu se pripojovat pripoji se mi to ale pak se to kousne a dale to uz nejede kamos mi rikal ze to mohl udelat spravce site ze mi zatrhnul ristup jestli ano jde to nejak obejit ??? stáhni si jinačí verzy afkima.Taky jsem musel hledat:arrow::idea::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dioda Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 a kde treba stahnu nejakou novou verzi ja ho hledal asi tyden nez mi ho poslal kamos a to jsdm se prihlasil jen jednou a pak uz vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lahve Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 a kde treba stahnu nejakou novou verzi ja ho hledal asi tyden nez mi ho poslal kamos a to jsdm se prihlasil jen jednou a pak uz vubec možná ti tam zůstala konfigurace, smaž konfigurační soubor z PSP (u AFKIMa). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dioda Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 nebo jakym jinym zpusobem se muzu prihlasit na icq kdyz mi teda afkim nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dioda Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 moná ti tam zůstala konfigurace, sma konfigurační soubor z PSP (u AFKIMa). co myslis tim smaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 na psp jedine pres afkim.on tim mysli ze mas smazat celou slozku afkim a dat ji tam znovu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dioda Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 na psp jedine pres afkim.on tim mysli ze mas smazat celou slozku afkim a dat ji tam znovu.... to uz jsem skousel nejmene 3x a stejne nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jinou verzi uz jsi zkousel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dioda Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 tet skousim tu 3.3.3 ale nemam registraci na tom bitlbee.org a nvm kde to sehnat nikde jsem to tam nevydel a ze jsem hledal snad 2h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chytil123 Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Jezis ty si dement :( Je to tu uz asi 10000x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dioda
nvm jestli to tu uz bylo nenasel jsem to tu
kdyz zapnu afkim a zacnu se pripojovat pripoji se mi to ale pak se to kousne a dale to uz nejede kamos mi rikal ze to mohl udelat spravce site ze mi zatrhnul ristup jestli ano jde to nejak obejit ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts