yankee Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Cauky,....chcel som sa spytat....neviete ake pecky vyjdu v roku 2007?dikez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 PES 7 :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ze by tony 9? Nebo mozna Lumines III. Urcite by bodlo pokracovani Loco roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 no snad uz vide ten TEST DRIVE...doufam...a jestli vyjde a bude stat za hov....o tak budu dlouho brecet :cry: pac je to hra na kterou se fakt tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ja doufam v Gran Turismo , ale nevim , nevim :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ja doufam v Gran Turismo , ale nevim , nevim :cry: I ja se modlim k GT4:Mobile....snad uz....ale jinak budou urcite i jine pecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 FINAL FANTASY 100% :))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ja se taky priklanim h GT4 ale ted jsem zacal hrat Toca race driver a neni to vubec spatne i kdyz prvnekrat jsem asi 10x restartoval zavod nez jsem se s tim naucil jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ratchet&Clank:Size Matters Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 no to je fakt to gt 4 by byla pecka ale osobne docela pochybuju ze na psp vyjde...ale bylo by to fajn...takze rikas ze toca je dobra???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Taky doufam ze vyjde Taiko No Taitsujin 3 , jedina hra ktera me chytla natolik , ze si ji musum kazdej den aspon na chvili zahrat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 těším se na cod 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 nevite nekdo jestli se chysta neco jako heores of might and magic III? to je jedina hra kterami na psp opravdu chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 no to je fakt to gt 4 by byla pecka ale osobne docela pochybuju ze na psp vyjde...ale bylo by to fajn...takze rikas ze toca je dobra???? Je hodne dobra ale dost tezka ja jsem na zacatku a ma ted zavod s formulkama a uz jsem ho asi 20x restartoval protoze se vetsinou vysekam nekde v zatacce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Moje nesplnitelne sny : GT: mobile ,FINAL FANTASY, RESIDENT EVIL, něco ve stylu BLACK a něco ve stylu SHADOW OF COLLOSUS (ted nevim jak se to pise tak me neukamenujte!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 pak sem se chtel zeptat jestli existuje ne jaka strategie na psp???to mi taky docela chybi ale je pravda ze ovladani by asi nebyo nejlepsi...ale i tak nevite o necem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 taky by mě zajímalo jak sou na tom strategie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 řekl bych že asi žádný nejsou protože to ovládání by bylo hodně blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 field commander,ale je to tahový...njn,musíme si to přiznat,PSP není stavěný pro strategie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 jj o tom field commanderu sem nekde cet ale prej je to strasne kratky a celkem jednoduchy na dohrani ale nevim nehral sem treba ma na to nekdo jinej nazor......njn strategie nejsou psp souzeny... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 a je i něco jako hitman? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Pres emulator rozjedete dunu II myslim ze na nejakou segu ( hral jsem to i na N-gage ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ja bych chtel aby vyslo pokracovani Burnoutu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 no covece ja burnouty hral ale nejak extra sem z nich nadsenej nebyl...ale to sem asi jedinej :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 těším se na cod 3 Já taky, to bude pařba! A na comp přitom nevyjde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.