Senpu Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Pls helpnete mi jak mam prevest Moje demo myslim to video co delate pres konzoli do avi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 To nevim , radsi si stahni fraps (registrovanej ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 stahni si Fraps, zapni ho, v css to demo přehraj a frapsem natoč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 iba pre info ... demo nie je video, je to specialny subor podla ktoreho cs vykresluje pohyby postav a pod. ... skonvertovat sa neda pokial viem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Konvertovat se to opravdu nedá... 1)Stáhni si fraps třeba tady:http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/zachycovani_obrazovky/fraps/ 2)Nainstaluj,spust,nastav kvalitu ukládání snímku,adresář atd... 3)Zapni CSko. Zapni consoli ";" (pokud nejde nastav v options-enable console). 4)Pak do konzole napiš "play název_dema.dem".(demo musí být uloženo ve složce valve/cssource) aspoň já to tak mám:) 5) jakmile se demo spustí zapni klávesou (myslím že) F5 natáčení fraps pak vypni natáčení 5)to co se dělo na obrazovce bude zachycené v adrsáři který sis nastavil ve formátu který sis nastavil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Rikam stahni registrovanej , ten ze stahuj neni registrovanej = Hrozna kvalita videa a jeste v tom videu budes mit vodoznak FRAPS.COM . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts