asterix13 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 cau lidi ja vim ze zase se ptam a otravuju ale mam psp slim a chtel bych si koupit nejaky wifi klic mam doma net 3mb/s pres kabel poradte mi nejaky dobry abych mohl hrat hry po netu :P:P:psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 nejdiskutovanejsi je tady TP-LINK WN322G , mam ho aj ja a pohoda az nato je malej dosah,ale za 3kila co bys chtel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 já mam asus-167G dosah si nepamatuju ale stačí mi dal sem za něj asi 500 akorát mi chvíli trvalo než sem přišel jak to nastavit:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 diky moc a chtel bych se ete zeptat ja bych chtel nejake zarizeni ktere kdyz vypnu pocitac aby mi taky vysilalo signal aby mi nemusel jet pocitac celou noc kvuli wifi ?? slo by to nejak mam internetove pripojeni kabelem predem dik za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rostakd Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Tak to jedine wifi router ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 jo router ale to už je jiná cenová kategorie sou tak kolem 1-2 tisíc řekl bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rostakd Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Mno to sice je jina cenova kategorie,ale vyhoda toho je ze nemusi mit pusteny PC ... Ja na router nedam dopustit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 no tak ja mam router sweex stal me 850,- a jsem spokojeny signal mam i kdyz stojim venku pred barakem no je to super v noci mas vyplej pc a pritom paris s amikama MOH:D:lol:fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 hele myslíte že když mam PC , PSP , a Noťas ma cenu kupovat Wifi klíč nemám rovnou koupit wifi net ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Robi , stejna kombinace jako ty + ps3 a wifi klic je uplne na p*cu , kup si router tak jako ja :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 a mohli byste mi nekdo doporucit nejaky ten dobry wifi router pls ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andrewkay Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 a mohli byste mi nekdo doporucit nejaky ten dobry wifi router pls ?? Co třeba Linksys WRV200 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 nasel sem si na netu tenhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140087000000AMV myslite ze bude dobry a pomohl by mi to tady nekdo nastavit ???? pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Kup si raději router, je mnohem lepší (větší dosah, nemusíš mít zaplý PC...). Jinak tadyty jsou dobrý: http://sitove-prvky.alza.cz/bezdratovy-wifi-router-d-link-di-524-d71983.htm http://sitove-prvky.alza.cz/ovislink-wl-5460ap-wifi-klient-access-point-repeater-bridge-802-11g-54mbps-d56554.htm Jinak na netu je najdeš ještě levnějc. //Edit: Jo ten D-Link je dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 tak ja si koupim tenhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140087000000AMV :P:P :D:D a doufam ze mi pojede :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 a jeste sem premyslel o tomhle http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=124775 ?? muze mi nekdo poradit ktery je lepsi ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Vzal bych ten D-Link, má ho tu plno lidí i já ho měl a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 tak uz sem objednal ten D-LINK DI-524 :P:P doufam ze pojede :P:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 jinak jak jste se bavili o tom wifi klíči tak taky mám TP-LINK WN322G a jsem zpokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altt Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Ja by som sa chcel opytat taku lamacku otazku :D...ten wifi kluc je vlasnte na to, ze ked mam pripojeny pc na internet cez kabel tak pichnem do usb ten wifi kluc a mozem sa napojit cez psp na wifi na ten moj internet co mam na pc? bo nejako tomu nechapem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
asterix13
cau lidi ja vim ze zase se ptam a otravuju ale mam psp slim a chtel bych si koupit nejaky wifi klic mam doma net 3mb/s pres kabel poradte mi nejaky dobry abych mohl hrat hry po netu :P:P:psp::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts